9 april 2024

DEO senioren teams afgelopen weekend ongeslagen

Selectietrainer Hermsen maakt debuut in rood-wit-blauwe shirt

DEO 3 speelt dit seizoen prima en won afgelopen weekend wederom overtuigend. Dit keer een overwinning tegen de kampioen van vorig jaar Bentelo 8: 2-0.  Met DEO 1 trainer Mick ’tita tovenaar’ Hermsen in de basis scoorden Mick Wentink en Dennis Brandt voor het team van leiders Marty Nijland en Erwin Markerink. DEO 2 trainer Andre Voortman had Hermsen eind maart al wat speelminuten gegund (foto) maar afgelopen zondag had Mick zowaar een basisplaats bij ‘Driete’.
DEO 1 heeft ook weer een overwinning te pakken. Uit tegen Bredevoort werd zondag overtuigend met 0-4 gewonnen. Doelpunten van Jorrit Amerongen, Tygo Bannink, Jesper Brand en Ivan Geerdink. Met deze overwinning hebben ze de laatste plaats op de ranglijst verlaten.
DEO 2 speelde met 4-4 gelijk tegen FC Eibergen 3. Doelpunten van ‘Young Money’ Youri Markink, Timo Mensink, Jelle Franck en Koen Horst.
DEO topscorer Remco Goossens blijft wekelijks scoren. Nu wist hij 1 doelpunt aan zijn totaal toe te voegen met zijn treffer voor DEO 4 tegen Meddo 5 (1-1).
De DEO dames hebben de laatste weken ook de smaak te pakken. Tegen Borne/Zenderen Vooruit werd met 2-0 gewonnen. Doelpunten van Iris Tragter en Kim Veneklaas.
Hiermee waren alle senioren teams dit weekend ongeslagen, een unicum voor DEO de laatste maanden!
Remco Goossens blijft alleen aan kop met 13 doelpunten in de tussenstand terwijl ook de andere achtervolgers uit de top 4 (wekelijks) blijven scoren.

PS. Naast de zondag senioren is het vermelden waard dat ook zowel de Dames 35+ als de heren 35+ afgelopen vrijdagavond ongeslagen hun wedstrijden hebben afgesloten en beide zelfs dagwinnaar zijn geworden!

Zie hieronder de tussenstand in de Gouden Bal competitie:

Khaled Zhraa was vorig seizoen topscorer van DEO