Activiteitencommissie

JEUGD ACTIVITEITEN

De Jeugd activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten door het jaar heen, o.a. de jaarlijkse eieractie, het J.W. Schepersschoolvoetbaltoernooi, Sinterklaas, Snert training, de Nationale Voetbaldag en de winter activiteiten. Zoals het bij v.v. DEO gebruikelijk is, staan onze jeugd activiteiten garant voor veel gezelligheid, saamhorigheid en vriendschappen!

Enkele jeugd activiteiten uitgelicht

Eieractie: Een week voor Pasen gaan al onze jeugdleden samen met de leiders Borculo, Dijkhoek en Heure in om de v.v. DEO eieren huis-aan-huis verkopen. Met de keuze voor dit toch in bijna ieder huishouden veel genuttigd product hoopt v.v. DEO elk jaar een succesvol verloop van de jeugdactie. De opbrengst van deze actie zal volledig ten goede komen aan de voetbaljeugd van DEO. Zo worden onder meer voetbal kampen en andere activiteiten bekostigd. Maar de opbrengst wordt tevens aangewend voor nieuwe materialen, die naast het voetbal zorgen voor een aangenaam lidmaatschap.

J.W. Schepers Schoolvoetbal toernooi: Op de eerste woensdagmiddag van april, organiseren wij het jaarlijkse schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit Jan-Willem Schepers toernooi doen elk jaar veel jongens en meisjes mee van de 7 basisscholen in de oude gemeente Borculo. Deze middag belooft altijd een hele mooie en vooral gezellige voetbalmiddag te worden, waarbij uiteraard ook wordt gedacht aan de bezoekende ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en klasgenoten. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn en kunnen de gezichten van de kinderen worden geschminkt. De scholen worden jaarlijks,  zo rond begin januari,  door de jeugdactiviteiten commissie geïnformeerd.

Nationale voetbaldag:
In 2021 heeft de KNVB voor het eerst de Nationale voetbaldag georganiseerd. Voor deze bijzondere dag nodigen clubs leden én niet-leden uit voor een voetbaltoernooi en/of andere leuke activiteiten. DEO wil deze activiteit, net als de KNVB, jaarlijs terug laten komen. Met als motto: voor iedereen uit de buurt!

Voor informatie betreffende bovenstaande jeugdactiviteiten of andere activiteiten gedurende het seizoen kunt u terecht bij onderstaande leden van de jeugd activiteiten commissie:
Lianne Derksen
Dorien de Vries
Jorien Oldenboom

Mailadres: jeugdactiviteiten@vvdeo.nl

SENIOREN ACTIVITEITEN

De activiteitencommissie is elk jaar verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten, o.a. de jaarlijkse Vrijwilligersavond en de Familiedag. Zoals het bij v.v. DEO hoort, staan deze activiteiten garant voor veel gezelligheid!

Vrijwilligersavond:
De vrijwillgers nemen een zeer belangrijke plaats in binnen v.v. DEO Onze vereniging mag dan ook verheugd zijn met een zeer groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers, van jong tot oud, zetten zich, elk op hun eigen wijze, in, zodat iedereen, elke week, met veel plezier bij v.v. DEO kan voetballen! Voor de inzet worden de vrijwilligers bij v.v. DEO, één keer per jaar beloond. Tijdens de Vrijwilligersavond worden de vrijwilligers en hun partner in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet, tijdens het afgelopen jaar. De Vrijwilligersavond wordt begonnen met het opvoeren van een stuk(je) door de Activiteitencommissie, waarna de avond wordt voortgezet met een warm-/koud-buffet. Vervolgens wordt het feest tot in de late uurtjes voortgezet! Zo is de Vrijwilligersavond, waarbij een Bingo-avond werd gehouden en een auto werd verloot, nog steeds wereldberoemd!

Familiedag:
Als afsluiting van het (voetbal) seizoen, vindt, elk jaar, op de derde zaterdag in mei, de Familiedag bij v.v. DEO plaats. Het programma op deze Familiedag is bedoeld voor jong en oud. Naast een 7 tegen 7- toernooi, spelen de ouders een wedstrijd tegen hun kinderen, tot groot genoegen van zowel de kinderen, als hun ouders! Na de (voetbal) activiteiten, blikt het bestuur terug op het afgelopen voetbalseizoen en worden de jubilarissen gehuldigd.

Vervolgens kan, voor een lage prijs, worden genoten van een warm-/en koud-buffet en voor de kinderen is er patat, kroketten en frikadellen! Aansluitend vermaken de kinderen en hun ouders zich nog een lange tijd in en om de kantine!
Met andere woorden, de bovengenoemde activiteiten passen bij de “cultuur” van v.v. DEO: een gezellige voetbalvereniging, waarbij jong en oud zich thuis voelt!

Voor informatie betreffende bovenstaande activiteiten of andere activiteiten gedurende het seizoen kunt u terecht bij onderstaande leden van de Activiteitencommissie:

Gerrie Meerbeek
Jan Dijkman
Joke Pot
Marinde van Zwieten
Ronald Fleissner

Mailadres: activiteitencommissie@vvdeo.nl

Hoofdbestuur: Aline Pot secretaris@vvdeo.nl

Kaartavonden:

Gezamenlijk met de Dijkhoekse buurtvereniging worden er dit seizoen weer kaartavonden in de kantine georganiseerd. Er wordt o.a. kruisjassen en klaverjassen gespeeld. Ook een keer meespelen? Het is altijd een gezellige boel in de kantine.
Voor informatie over de kaartregels e.d. kunt u contact opnemen met: Jan Mesland: 0545-272456.
Speeldata 2022-2023:

1e KAARTAVOND       23 SEPTEMBER

2e KAARTAVOND       21 OKTOBER

3e KAARTAVOND       04 NOVEMBER

4KAARTAVOND       09 DECEMBER

5e KAARTAVOND      20  JANUARI

6e KAARTAVOND       10 FEBRUARI

7e KAARTAVOND       24 FEBRUARI

8e KAARTAVOND       17 MAART

SLOTKAARTAVOND   28 APRIL

KRUISJASSEN BEGINT OM 19.30 UUR

KLAVERJASSSEN BEGINT OM 20.00 UUR