Activiteitencommissie

SENIOREN ACTIVITEITEN

De activiteitencommissie is elk jaar verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten, o.a. de jaarlijkse Vrijwilligersavond en de Familiedag. Zoals het bij v.v. DEO hoort, staan deze activiteiten garant voor veel gezelligheid!

Vrijwilligersavond:
De vrijwillgers nemen een zeer belangrijke plaats in binnen v.v. DEO Onze vereniging mag dan ook verheugd zijn met een zeer groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers, van jong tot oud, zetten zich, elk op hun eigen wijze, in, zodat iedereen, elke week, met veel plezier bij v.v. DEO kan voetballen! Voor de inzet worden de vrijwilligers bij v.v. DEO, één keer per jaar beloond. Tijdens de Vrijwilligersavond worden de vrijwilligers en hun partner in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet, tijdens het afgelopen jaar. De Vrijwilligersavond wordt begonnen met het opvoeren van een stuk(je) door de Activiteitencommissie, waarna de avond wordt voortgezet met een warm-/koud-buffet. Vervolgens wordt het feest tot in de late uurtjes voortgezet! Zo is de Vrijwilligersavond, waarbij een Bingo-avond werd gehouden en een auto werd verloot, nog steeds wereldberoemd!

Familiedag:
Als afsluiting van het (voetbal) seizoen, vindt, elk jaar, op de derde zaterdag in mei, de Familiedag bij v.v. DEO plaats. Het programma op deze Familiedag is bedoeld voor jong en oud. Naast een 7 tegen 7- toernooi, spelen de ouders een wedstrijd tegen hun kinderen, tot groot genoegen van zowel de kinderen, als hun ouders! Na de (voetbal) activiteiten, blikt het bestuur terug op het afgelopen voetbalseizoen en worden de jubilarissen gehuldigd.

Vervolgens kan, voor een lage prijs, worden genoten van een warm-/en koud-buffet en voor de kinderen is er patat, kroketten en frikadellen! Aansluitend vermaken de kinderen en hun ouders zich nog een lange tijd in en om de kantine!
Met andere woorden, de bovengenoemde activiteiten passen bij de “cultuur” van v.v. DEO: een gezellige voetbalvereniging, waarbij jong en oud zich thuis voelt!

Voor informatie betreffende bovenstaande activiteiten of andere activiteiten gedurende het seizoen kunt u terecht bij onderstaande leden van de Activiteitencommissie:

Gerrie Meerbeek
Jan Dijkman
Joke Pot
Marinde van Zwieten
Hans Rog
Ronald Fleissner
Kim Veneklaas
Mailadres: activiteitencommissie@vvdeo.nl

Hoofdbestuur: Aline Pot secretaris@vvdeo.nl

JEUGD ACTIVITEITEN

De Jeugd activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten door het jaar heen, o.a. de jaarlijkse eieractie, het J.W. Schepersschoolvoetbaltoernooi, Sinterklaas, Snert training, de Nationale Voetbaldag en de winter activiteiten. Zoals het bij v.v. DEO gebruikelijk is, staan onze jeugd activiteiten garant voor veel gezelligheid, saamhorigheid en vriendschappen!

Enkele jeugd activiteiten uitgelicht

Eieractie: Een week voor Pasen gaan al onze jeugdleden samen met de leiders Borculo, Dijkhoek en Heure in om de v.v. DEO eieren huis-aan-huis verkopen. Met de keuze voor dit toch in bijna ieder huishouden veel genuttigd product hoopt v.v. DEO elk jaar een succesvol verloop van de jeugdactie. De opbrengst van deze actie zal volledig ten goede komen aan de voetbaljeugd van DEO. Zo worden onder meer voetbal kampen en andere activiteiten bekostigd. Maar de opbrengst wordt tevens aangewend voor nieuwe materialen, die naast het voetbal zorgen voor een aangenaam lidmaatschap.

J.W. Schepers Schoolvoetbal toernooi: Op de eerste woensdagmiddag van april, organiseren wij het jaarlijkse schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit Jan-Willem Schepers toernooi doen elk jaar veel jongens en meisjes mee van de 7 basisscholen in de oude gemeente Borculo. Deze middag belooft altijd een hele mooie en vooral gezellige voetbalmiddag te worden, waarbij uiteraard ook wordt gedacht aan de bezoekende ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en klasgenoten. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn en kunnen de gezichten van de kinderen worden geschminkt. De scholen worden jaarlijks,  zo rond begin januari,  door de jeugdactiviteiten commissie geïnformeerd.

Nationale voetbaldag:
In 2021 heeft de KNVB voor het eerst de Nationale voetbaldag georganiseerd. Voor deze bijzondere dag nodigen clubs leden én niet-leden uit voor een voetbaltoernooi en/of andere leuke activiteiten. DEO wil deze activiteit, net als de KNVB, jaarlijs terug laten komen. Met als motto: voor iedereen uit de buurt!

Voor informatie betreffende bovenstaande jeugdactiviteiten of andere activiteiten gedurende het seizoen kunt u terecht bij onderstaande leden van de jeugd activiteiten commissie:

Linda Garritsen
Lianne Derksen
Raban Ernst: raban.ernst@vvdeo.nl

Algemeen mailadres: jeugdactiviteiten@vvdeo.nl

Kaartavonden:

Er worden altijd, gezamenlijk met de Dijkhoekse buurtvereniging,  kaartavonden in de kantine georganiseerd. Er wordt dan o.a. kruisjassen en klaverjassen gespeeld. Naar wij hopen mogen we, zodra corona weer helemaal voorbij is, vele nieuwe kaarters begroeten, om met de mensen die al vaak onze kaartavonden bezoeken een mooi en bovenal gezellige kaartseizoen van te maken.

Voor informatie over toekomstige speeldata, de kaartregels e.d. kunt u contact opnemen met:

Jan Mesland: 0545-272456