Algemene Clubinformatie

v.v. DEO begint het nieuwe seizoen met 530 leden, waarvan 430 spelende leden, 50 niet spelende leden en 50 donateurs. In totaal zijn er 26 teams waarvan 4 seniorenelftallen, 1 dameselftal, 1 heren 7-tal, 1 dames 7-tal, 1 zaalvoetbalteam en 18 jeugdteams.

Het eerste elftal van v.v. DEO speelt dit seizoen in de 5de klasse van het amateurvoetbal en staat onder leiding van coach Mick Hermsen. De leider van dit team is Eddo Greben. De verzorger is Bert Ribbers.
Het tweede elftal speelt 5de klasse en staat dit seizoen onder leiding van Andre Voortman. Jorik Wielheesen is de leider.

Het derde elftal komt uit in de 7de klasse en staat onder leiding van Erwin Markerink en Marty Nijland. Het vierde elftal komt ook uit in de 7de klasse en staat onder leiding van Michiel v/d Kerkhof.

Ons dames team speelt in de 4e klasse en hebben Patrick Bleumink als trainer met assistent Wilko Konings.  Danielle Kerkemeijer is de leidster van dit team.
Het heren 7-tal speelt in de 35+ competitie en hebben Bjorn Krabbenborg als begeleider. Het dames 7×7 team speelt maandelijks op vrijdag in de 30+ competitie en heeft Liona van Maasakker als begeleidster. Het zaalvoetbalteam speelt op vrijdagavond haar thuiswedstrijden in sporthal ’t Timpke en heeft Mark Tackenkamp als speler/leider.

Speeldag van de jeugd is op zaterdag en die van de senioren op zondag.

Sportpark Dijkhoek omvat 4 velden, het hoofdveld waar onder andere het eerste elftal haar wedstrijden op speelt, het tweede veld dat, naast het hoofdveld, voorzien is van veldverlichting, een derde veld voor de minipups, JO7 t/m JO10 pupillen en een trainingsveld.

Het tenue van v.v. DEO bestaat uit een rood-wit-blauw shirt, wit broekje en blauwe sokken.

Kernwaarden en identiteit v.v. DEO

De KNVB maakte in 2017 een mooi interview met onze oud voorzitter Koen Kornegoor over de kernwaarden en identiteit van DEO.

Contactgegevens

Sportpark Dijkhoek
Platvoetsdijk 8
7271 NG Borculo
Tel.nr: 0545-274280

Email: info@vvdeo.nl
Internet: www.vvdeo.nl

Twitter: www.twitter.com/vvdeo (@vvdeo)
Facebook: www.facebook.com/Vvdeo
Instagram: www.instagram.com/vvdeo/ (vvdeo)