Algemene Clubinformatie

v.v. DEO begint het nieuwe seizoen met 535 leden, waarvan 435 spelende leden, 50 niet spelende leden en 50 donateurs. In totaal zijn er 27 teams waarvan 4 seniorenelftallen, 1 dameselftal, 1 dames 7-tal, 1 heren 7-tal en 20 jeugdteams.

Het eerste elftal van v.v. DEO speelt dit seizoen in de 5de klasse van het amateurvoetbal en staat onder leiding van coaches Dennis Arentsen en Frank Hekkelman. De leiders van dit team zijn Jan Rexwinkel, Remco Goossens en Tim Lamain. De verzorger is Bert Ribbers.
Het tweede elftal speelt 5de klasse en staat dit seizoen onder leiding van Frank Hekkelman en Dennis Arentsen. Jeroen Lammers is de leider.

Het derde elftal komt uit in de 7de klasse en staat onder leiding van Erwin Markerink en Marty Nijland. Het vierde elftal komt ook uit in de 7de klasse en staat onder leiding van Andre van Ooijen.

Ons dames team speelt in de 4e klasse en hebben Frank Feiken en Rene Overgoor als trainers. Danielle Kerkemeijer is de leidster van dit team.
Het dames 7-tal speelt in de Scholder-an-Scholder 25+ competitie en hebben Liona van Maasakkers als begeleidster.
Het heren 7-tal speelt in de 35+ competitie en hebben Bjorn Krabbenborg als begeleider.

Speeldag van de jeugd is op zaterdag en die van de senioren op zondag.

Sportpark Dijkhoek omvat 4 velden, het hoofdveld waar onder andere het eerste elftal haar wedstrijden op speelt, het tweede veld dat voorzien is van veldverlichting, een derde veld voor de minipups, F- en E-pupillen en een trainingsveld.

Het tenue van v.v. DEO bestaat uit een rood-wit-blauw shirt, wit broekje en blauwe sokken.

Kernwaarden en identiteit v.v. DEO

De KNVB maakte in 2017 een mooi interview met onze oud voorzitter Koen Kornegoor over de kernwaarden en identiteit van DEO.

Contactgegevens

Sportpark Dijkhoek
Platvoetsdijk 8
7271 NG Borculo
Tel.nr: 0545-274280

Email: [email protected]
Internet: www.vvdeo.nl

Twitter: www.twitter.com/vvdeo (@vvdeo)
Facebook: www.facebook.com/Vvdeo
Instagram: www.instagram.com/vvdeo/ (vvdeo)

Terug naar home