Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, dat geldt zeker voor voetbalvereniging DEO. Ondanks de ligging buiten Borculo mag v.v. DEO momenteel ruim 250 pupillen en junioren wekelijks op hun sportcomplex begroeten. De jeugdafdeling zit duidelijk in de lift. Het aantal jeugdleden stijgt gestaag. Dit is natuurlijk erg goed voor (de toekomst van) onze vereniging.

Dankzij de fantastische inzet van het gehele jeugdkader (leiders, trainers en jeugdbestuur) is v.v. DEO ervan overtuigd dat ook het seizoen 2018 / 2019 weer een sportief succesvol seizoen zal worden. Het jeugdbestuur zal zich blijven inzetten om de ingeslagen weg te blijven volgen en waar nodig verbeteren om de toekomst van v.v. DEO te garanderen.

Het jeugdbestuur bestaat uit de volgende leden:

Jeroen Franck, jeugdvoorzitter
Hij is aanspreekpunt van het jeugdbestuur naar het hoofdbestuur en regelt de organisatorische zaken. Genomen beslissingen worden door hem verwoord en behartigd.
[email protected] Mobiel: 06-51752635

Sabine Nieuwenhuis, jeugdwedstrijdsecretaris
Zij behartigt alle zaken aangaande oefenprogramma (junioren/pupillen), competitie, scheidsrechters, afgelastingen en toernooien.
[email protected] Mobiel: 06-29236888

Fulco Hillegers, aanspreekpunt ouders
Hij onderhoudt de contacten met de ouders van de jeugdleden en ondersteunt het bestuur daar en wanneer nodig.
[email protected] Mobiel: 06-52401624

Patrick Bleumink, aanspreekpunt trainers
Hij onderhoudt de contacten met de jeugdtrainers en ondersteunt het bestuur daar en wanneer nodig. Tevens is Patrick contactpersoon vanuit jeugdbestuur richting de VTC.
[email protected] Mobiel: 06-25000084

Raban Ernst, jeugdactiviteiten
Raban houdt zich onder meer bezig met de organisatie van nevenactiviteiten, en is contactpersoon met andere (Dijkhoekse) verenigingen.
[email protected] Mobiel: 06-14846244

Achter van links naar rechts:
Jeroen Franck, Patrick Bleumink, Fulco Hillegers
Voor van links naar rechts:
Sabine Nieuwenhuis, Raban Ernst