Beheer en Onderhoud

“Onderhoud is behoud” is een bekende slagzin die bij elke vereniging wel past. Zo ook bij ons. Veel van het onderhoud wordt met leden en vrijwilligers van v.v. DEO uitgevoerd. De achterliggende gedachte is natuurlijk om de kosten te beperken, maar zeker ook om een saamhorigheidsgevoel te kweken. Er is niets mooiers dan een eigen accommodatie te onderhouden en dit met eigen leden te doen. De bereidwilligheid binnen DEO is groot. Veel handen maken licht werk, is ons motto.

Doel:
Zorgdragen voor een goed onderhouden sportcomplex, en daarmee – in goede samenwerking met het Bestuur, andere commissies en DEO7 – positief bijdragen aan het functioneren van vv DEO.

Commissie Beheer en Onderhoud (BEO) heeft een belangrijke (ondersteunende) functie in de vereniging en zorgt er samen met DEO7 voor het beheer en onderhoud van de club, dat wil zeggen de gehele accommodatie. Niet alleen gericht op de kern van de vereniging – het voetballen, zoals onderhoud van velden en materialen – maar ook het complex, te weten kantine en kleedkamers.

Afhankelijk van expertise en inzetbaarheid onderhouden Ruud, Erwin en Mark samen de contacten met andere commissies en het hoofdbestuur en dragen samen zorg voor de afweging, organisatie en uitvoering van specifieke projecten en lopende onderhouds- en beheerwerkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden na commissie-overleg zo spoedig mogelijk uitgevoerd. Grotere klussen worden voorgelegd en afgestemd met het hoofdbestuur. En afhankelijk van de werkzaamheden worden eventueel andere vrijwilligers benaderd en ingeschakeld.

Leden commissie:

1. Ruud Esselink – aanspreekpunt
2. Erwin Leuverink
3. Mark Tackenkamp

Directe contacten van Commissie BEO:
· DEO7: Anton Franck
· Robotmaaier (Derk): Mark Tackenkamp
· Hoofdbestuur: Joke Pot

DEO 7:
Johan Schutte, Anton Franck, Henk Leuverink, Gerrit Kers, Fons Breukers, Jaap Dales, Jan Lerink, Freek Schutte, Leo Kok, Marcel Harbers, Wim Maas en Jan Mesland

Contact gegevens
Het emailadres beo@vvdeo.nl is te gebruiken voor (algemene) communicatie met en door de commissie. Vragen of mogelijke (reparatie)klussen kunnen naar dit adres gemaild worden. Maar natuurlijk kan ook direct contact worden opgenomen met één van de commissieleden.

Derk bij DEO in dienst als robotmaaier

Van links naar rechts: 
Erwin Schutte, Mark Tackenkamp, Erwin Leuverink, Ruud Esselink