Beheer en Onderhoud

“Onderhoud is behoud” is een bekende slagzin die bij elke vereniging wel past. Zo ook bij ons. Veel van het onderhoud wordt met leden en vrijwilligers van v.v. DEO uitgevoerd. De achterliggende gedachte is natuurlijk om de kosten te beperken, maar zeker ook om een saamhorigheidsgevoel te kweken. Er is niets mooiers dan een eigen accommodatie te onderhouden en dit met eigen leden te doen. De bereidwilligheid binnen DEO is groot. Veel handen maken licht werk, is ons motto.

Doel:
Zorgdragen voor een goed onderhouden sportcomplex, en daarmee – in goede samenwerking met het Bestuur, andere commissies en DEO 7 – positief bijdragen aan het functioneren van vv DEO.

Commissie Beheer en Onderhoud (BEO) heeft een belangrijke (ondersteunende) functie in de vereniging en zorgt, momenteel in de naam van DEO 7, voor het beheer en onderhoud van de club, dat wil zeggen de gehele accommodatie. Niet alleen gericht op de kern van de vereniging – het voetballen, zoals onderhoud van velden en materialen – maar ook het complex, te weten kantine en kleedkamers.

Afhankelijk van expertise en inzetbaarheid onderhouden de oudgedienden samen de contacten met andere commissies en het hoofdbestuur en dragen samen zorg voor de afweging, organisatie en uitvoering van specifieke projecten en lopende onderhouds- en beheerwerkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden na commissie-overleg zo spoedig mogelijk uitgevoerd. Grotere klussen worden voorgelegd en afgestemd met het hoofdbestuur. En afhankelijk van de werkzaamheden worden eventueel andere vrijwilligers benaderd en ingeschakeld.

Directe contacten van Commissie Beheer en Onderhoud:
· DEO 7: Anton Franck 06-20451335
· Robotmaaier (Derk II): Mark Tackenkamp 06-15571971
· Hoofdbestuur: Joke Pot voorzitter@vvdeo.nl

DEO 7:
Johan Schutte, Anton Franck, Henk Leuverink, Gerrit Kers, Fons Breukers, Jaap Dales, Jan Lerink, Freek Schutte, Leo Kok, Marcel Harbers, Wim Maas en Jan Mesland

Contact gegevens
Het emailadres info@vvdeo.nl is te gebruiken voor (algemene) communicatie met en door de commissie. Vragen of mogelijke (reparatie)klussen kunnen naar dit adres gemaild worden. Maar natuurlijk kan ook direct contact worden opgenomen met één van de commissieleden.

Derk II bij DEO in dienst als robotmaaier