De internetcommissie bestaat uit een klein team dat zich bezig houdt met onder andere het plaatsen van verslagen, nieuws items, het bijhouden van het wedstrijdprogramma en uitslagen, maar nog belangrijker, het up-to-date houden van de website. Voor het up-to-date houden van de site hebben we de hulp van DEO leden ook nodig. Zij kunnen bijvoorbeeld verslagen, foto’s, nieuws items en andere informatie aanleveren voor op de site en sturen naar [email protected].
Je mag ook altijd met je mobiel, foto’s en filmpjes van je team of van bijv. een teamuitje doorsturen via WhatsApp naar 06-47102834 (Nando Ernst).

De internetcommissie bestaat uit de volgende leden met de bijbehorende taken:

Nando Ernst
Hij houdt zich bezig met het plaatsen van de nieuwsberichten, de agenda items en verslagen van de jeugdteams maar ook de seniorenteams. Tevens is hij verantwoordelijk voor het plaatsen van berichten van DEO in de ‘social media’ (Twitter, Facebook en Instagram) en allerlei voorkomende zaken.

Koen Kornegoor
Hij houdt zich met name bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

Collin Ernst
Hij houdt zich met name bezig met beveiliging van de website. Tevens gaat hij zich richten op nieuwe vvdeo.nl mail accounts voor de verschillende commissieleden.

Ronald Schepers
Hij houdt zich onder andere bezig met het plaatsen van nieuwsberichten en het bewerken en maken van foto’s voor de website en social media.

Roy Tackenkamp
Hij houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van flyers, posters en logo’s voor DEO nieuwsberichten op de site en social media.

Fotografen:

De DEO ‘huisfotografen’ zijn Ronald Schepers, Rene Hoekstra en Jaime Lebbink.
Wil je een keer fotograaf tijdens een wedstrijd van je team, informeer bij de internetcommissie of er iemand beschikbaar is: [email protected]