Internet-commissie

De internetcommissie bestaat uit een klein team dat zich bezig houdt met onder andere het plaatsen van verslagen, nieuws items, het bijhouden van het wedstrijdprogramma en uitslagen, maar nog belangrijker, het up-to-date houden van de website. Voor het up-to-date houden van de site hebben we de hulp van DEO leden ook nodig.

Je mag dan ook altijd met je mobiel,  fototoestel of camera, foto’s en filmpjes van je team (of van bijv. een teamuitje)  doorsturen via WhatsApp naar 06-47102834 (Nando Ernst) . Grote bestanden of grote hoeveelheden foto’s kunnen via WeTransfer verstuurt worden naar het email-adres van de internet-commissie communicatie@vvdeo.nl .
Zelf gemaakte foto’s en video’s dienen te voldoen aan bepaalde eisen,  te denken valt aan bijvoorbeeld foto’s maken in ‘landscape’  (telefoon over dwars dus een kwartslag draaien), grote resolutie voor scherpte, veldspelers duidelijk in beeld (niet te ver weg) etc.

De internetcommissie bestaat uit de volgende leden met de bijbehorende taken:

Nando Ernst

Hij houdt zich bezig met het plaatsen van de nieuwsberichten, de agenda items en verslagen van de jeugdteams maar ook de seniorenteams.
Tevens verzorgt hij het plaatsen van berichten van DEO in de ‘social media’ (Twitter, Facebook en Instagram) en houdt hij zich bezig met communicatie en innovatie op website gebied.

Koen Kornegoor

Hij houdt zichmet name bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

Collin Ernst

Hij houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden in inrichten van Microsoft Teams, beveiliging van de website en de implementatie van de AVG privacy wetgeving en wat dat betekent voor de gebruikte communicatiemiddelen binnen de voetbalvereniging. Daarnaast vraagbaak voor ICT gerelateerde vraagstukken en maakt hij Dronefoto’s en dronevideo’s die gebruikt worden op de website.

Ronald Schepers

Hij houdt zich onder andere bezig met het maken en bewerken van foto’s voor de website en voor de DEO social media van onder andere de jaarlijkse evenementen zoals de OVM DEO loop en het Jan Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi.

Roy Tackenkamp

Hij houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van flyers, posters en logo’s voor DEO nieuwsberichten op de site en social media.

Fotografen:

De DEO ‘huisfotografen’ zijn Ronald Schepers, Rene Hoekstra en Jaime Lebbink.
Wil je een  fotograaf tijdens een wedstrijd van je team?  Informeer of er iemand beschikbaar is of lever zelf foto’s aan die voldoen aan deze eisen en mail ze naar:  communicatie@vvdeo.nl

We zoeken nog versterkingen bij de internet commissie. Heb je affiniteit met het maken of bijhouden van websites en vindt je het leuk om in een klein team bij te dragen aan het up-to-date houden van de website en mee te denken op communicatievlak? Zo ja, dan zoeken we jou! Neem ook hiervoor contact op met communicatie@vvdeo.nl of mail of bel (0651243564) naar collin.ernst@vvdeo.nl