De internetcommissie bestaat uit een klein team dat zich bezig houdt met onder andere het plaatsen van verslagen, nieuws items, het bijhouden van het wedstrijdprogramma en uitslagen, maar nog belangrijker, het up-to-date houden van de website. Voor het up-to-date houden van de site hebben we de hulp van DEO leden ook nodig. Zij kunnen bijvoorbeeld verslagen, foto’s, nieuws items en andere informatie aanleveren voor op de site en sturen naar  [email protected].
Je mag ook altijd met je mobiel, foto’s en filmpjes van je team of  van bijv. een teamuitje doorsturen via WhatsApp naar 06-47102834 (Nando Ernst).

De internetcommissie bestaat uit de volgende leden met de bijbehorende taken:
Nando Ernst
Hij houdt zich onder andere bezig met het bijhouden van het wedstrijdprogramma, uitslagen en de standen. Ook houdt hij zich bezig met het plaatsen van de verschillende verslagen van de jeugdteams maar ook de seniorenteams.
Tevens is hij verantwoordelijk voor het plaatsen van het laatste (sponsor)nieuws op de site, berichten van DEO in de ‘social media’ (Twitter, Facebook en Instagram) en allerlei voorkomende zaken.

Ronald Schepers 
Hij houdt zich onder andere bezig met het bijhouden van het wedstrijdprogramma, uitslagen en de standen. Daarnaast houdt hij het fotoalbum bij.

Raban Ernst – Sloot
Zij houdt zich onder andere bezig met het plaatsen van nieuws, het bijhouden van de agenda en het vermelden van de afgelastingen op de site

Aline Pot (afgevaardigde van het hoofdbestuur)
Zij houdt de internetcommissie op de hoogte van het laatste nieuws uit het bestuur.


Fotografen:

De DEO ‘huisfotografen’ zijn Ronald Schepers, Rene Hoekstra en Jaime Lebbink.
Wil je een keer fotograaf tijdens een wedstrijd van je team, informeer bij de internetcommissie of er iemand beschikbaar is: [email protected]