UPDATE 30 mei 2021

Inmiddels worden vanaf dit weekend de waardebonnen uitgedeeld aan alle actief spelende senioren van v.v. DEO. Zij kunnen dan met deze bon een bedrag van  € 25,- bij een sponsor na keuze besteden. Via het inscannen van de QR code op de bon kom je uit op de ‘waardebonnen sponsorpagina’ waar alle deelnemende bedrijven te vinden zijn. Zie de button hieronder:

DEO komt senioren en sponsoren tegemoet middels waardebonnenactie

Voetbalvereniging DEO wil haar sponsoren en seniorenleden, in deze voor velen lastige corona-periode, graag een hart onder de riem steken.
De senioren elftallen hebben al geruime tijd geen wedstrijd meer gespeeld. In tegenstelling tot de jeugd mochten zij zelfs ruim een half jaar ook niet eens trainen op ons sportcomplex. Daarnaast hebben veel van onze sponsoren de afgelopen corona-periode te maken (gehad) met sluitingen.
Als tegemoetkoming in de contributie aan onze senioren leden en als dank voor de steun van onze sponsoren hebben wij het volgende plan:
Alle actief spelende leden van de seniorenelftallen krijgen van v.v. DEO eind mei 2021 een waardebon welke een waarde van € 25,- heeft.
Deze waardebon is door de leden tot uiterlijk 1 oktober 2021 in te leveren bij één van de deelnemende sponsoren, naar keuze.
Op deze manier creëren we een win-win situatie voor zowel de actief spelende senioren als al onze trouwe sponsoren.
Inmiddels zijn alle sponsoren van DEO op de hoogte gebracht over deze actie en we hebben al veel positieve reacties daarover binnen gekregen.