5 juni 2024

Zaterdag is inmiddels de mooiste dag van de week!

Het afgelopen jaar hebben de jongens van JO11-2 zich ontwikkeld tot een volwaardig en hecht team. De zaterdag is inmiddels hun mooiste dag van de week! Waar ze eerder nog bezig waren met veters strikken en bloemetjes plukken tijdens de wedstrijd, kunnen ze nu verbazen, schitteren, scoren en vooral veel plezier hebben, zowel op als buiten het veld.
De fanatieke en positieve steun van ouders en trainers langs de zijlijn heeft hierin een grote rol gespeeld. Het seizoen 2023/2024 stond in het teken van positief coachen en het leren van positionering op het veld. De jongens hebben hierin echt stappen gemaakt.
De bijgevoegde foto’s zijn genomen tijdens de laatste twee wedstrijden van de vierde en laatste fase van het seizoen. Ze laten zien hoe gezellig en hecht het team is geworden. Ondanks wat “gezelligheidsproblematiek” is het bij twee foto’s gelukt om bijna iedereen naar de camera te laten kijken.
Heb jij ook zin om te komen voetballen? Bij JO11 krijg je waar voetballen voor bedoeld is: plezier, vriendschap en sportiviteit. Tot na de zomervakantie allemaal!