DEO Snerttraining
Datum: 10 december 2020 Tijd: 17.15 uur tot 19.00 uur
Zoals bij velen van jullie wel bekend staat de laatste doordeweekse training van het jaar bekend om de SNERT training. Traditioneel sluiten we dan het najaars-seizoen met ons allen af met een parcours voor DEO jeugd t/m JO12.
Dit jaar helaas ZONDER alle ouders, broers/zussen, opa’s/oma’s en verzorgers.
Als het parcours is afgelopen (douchen is niet mogelijk) geven we de kinderen een broodje knakworst en wat ranja. Bij weggaan ligt er voor elke speler/speelster een diploma klaar.

Resterende herfstplanning DEO voetbal clinic

Rappe hap training
Datum 16 december 2020 Tijd: 18:30 uur tot 20 uur

In navolging van de traditionele snerttraining voor de jongste DEO jeugd is woensdag 16 december 2020 op initiatief van enkele jeugdleiders en trainers voor de oudere jeugd van JO13 t/m JO15 de tweede ‘rappe hap’ training. Er zullen net als vorig jaar weer verschillende spel onderdelen doorlopen worden op het trainingsveld. Zoals onder meer rondo loop, latje trappen en verschillende balvaardigheden.
Als het parcours is afgelopen (douchen is niet mogelijk) zal elk team afsluiten met een heerlijk broodje
knakworst en wat te drinken. Dit jaar dus een echte rappe hap op de hand.

Afsluiting 2020 Minipups
Datum: 19 december 2020 Tijd: 10.00 uur tot 11.00 uur
Afsluitende activiteit voor de minipups in de kantine. Verdere informatie over deze activiteit wordt gedeeld in de team app van de minipups.

OVM DEO loop verplaatst naar volgend jaar!
Datum: 19 december 2020 Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Dit jaar zou de 40e editie van de OVM DEO-loop op het programma staan. De organisatie was al bezig met het voorbereiden van deze speciale editie en wilde hier op een passende wijze aandacht aan schenken.
Helaas gooit COVID-19 roet in het eten en is het niet mogelijk om op een goede manier de crossloop voor te bereiden. Er zijn nu teveel onzekerheden en door het oplopende aantal besmettingen is doorgang in december nu gewoon verboden.
Vandaar dat de organisatie, in overleg ook met de sponsors, heeft besloten om de jubileumeditie te verplaatsen naar volgend jaar en dit jaar dus geen OVM DEO-loop te organiseren.

Winteractiviteit Waltakke en School Noord
Datum en tijden volgens onderstaand schema

In januari en februari hebben we voor onze jeugdleden weer De Waltakke en gymzaal Noord afgehuurd. Zo hebben de jeugdteams de mogelijkheid om in de winterperiode ook een keer binnen te trainen.
Dit is een ingepast trainingsprogramma, het is dus wel de bedoeling dat de teams zich bij De Waltakke op de dag en tijd melden. Als er te weinig spelers zijn dan het het team vrij om een ander team te benaderen in het uur dat voor dat team gereserveerd is. Vaak worden er onderlinge toernooitjes gedaan. Mocht je team onverwacht toch niet kunnen dan ontvangen wij graag een seintje zodat een ander team nog een extra mogelijkheid kunnen aanbieden.
Denk er wel aan: het is wel binnen maar in een soort schuur: dus warme kleding aan is verstandig en gewoon voetbalschoenen mee! Er is een omkleedruimte op locatie aanwezig maar of deze dan alweer
gebruikt mag worden is een vraagteken.

Extra uurtje in de Waltakke
Periode: 21 december 2020 – 24 januari 2021

Tijd: zelf in te plannen als team
DEO wil alle teams een extra voetbal mogelijkheid aanbieden in de winterstop. Jullie mogen in de periode, 21 december t/m 24 januari, 1x een Waltakke uurtje reserveren. De beschikbaarheid en
reservering kan via een link, die leiders gekregen hebben in de app, zelf ingepland worden, dit alles in overleg met [email protected]

Dit zijn alle activiteiten die in de winterperiode zijn geregeld voor onze jeugdleden mochten er nog vragen zijn over dit programma dan verneem ik die graag.
Namens het jeugdbestuur wens ik jullie allemaal veel plezier met de verschillende activiteiten.

Met sportieve groet,

Raban Ernst

v.v. DEO Jeugdbestuur – Activiteiten
Mail: [email protected]
Telefoon: 06-14846244