Scheidsrechters in het zonnetje bij v.v. DEO

Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober geven wij bij DEO onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’.
Ook dit seizoen staan onze scheidsrechters weer klaar om de wedstrijden van al onze leden mede mogelijk te maken.
Laten we de scheidsrechters en spelbegeleiders samen vertellen hoe belangrijk zij zijn voor onze mooie sport. Want zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Ieder weekend zorgen zij ervoor dat de wedstrijden weer worden begeleid. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij kunnen genieten van het spelletje!

Coop Borculo sponsort presentjes

De presentjes die de aanvoerders van DEO afgelopen weekend en komend weekend overhandigen aan alle (club)scheidsrechters en spelbegeiders op sportpark Dijkhoek, in het kader van de week van de scheidsrechter, zijn mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Coop Borculo.
Heel hartelijk dank daarvoor!

Nomineer jou clubscheidsrechter van het jaar

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter. Amateurvoetballers, teams, verenigingen en vrienden kunnen tot en met 26 oktober hun favoriete amateurscheidsrechter nomineren via het platform scheidsrechtervanhetjaar.nl. Van 17 oktober tot en met 20 november kan er via het platform gestemd worden op de beste amateurscheidsrechters die per provincie worden gepresenteerd.

Scheidsrechters zijn onmisbaar op het voetbalveld. Zij zorgen ervoor dat topwedstrijden en vriendschappelijke potjes eerlijk gespeeld worden door een juiste toepassing van de regels.
Zet jouw favoriete (amateur) scheidsrechter in het zonnetje en meld hem of haar aan voor de Scheidsrechter van het Jaar Awards! De award voor die ene scheidrechter die alle spelregelkennis paraat heeft. Die besluitvaardig is. Een leider is, maar ook een teamplayer. Een scheidsrechter die fysiek en mentaal fit is. Maar bovenal zorgt voor veel spelplezier!

Scheidsrechters mogen uiteraard ook zichzelf aanmelden.

Ook scheidsrechter worden?