12 augustus 2021

Meiden afdeling DEO op zoek naar aanwas

Binnen v.v. DEO staat het meiden- en vrouwenvoetbal op een belangrijke plaats. Want de ervaring van de club is dat meisjes en vrouwen minstens net zo veel plezier beleven in het voetbal als jongens en mannen en dat deze meiden en vrouwen ook de sfeer binnen de vereniging verhogen.

De meiden van DEO-O19 zijn dringend op zoek naar minimaal 2 nieuwe spelers. Ben je tussen de 15 en 19 jaar? Heb je ooit al eens overwogen om (weer) te gaan voetballen ? Wij zijn dringend op zoek naar jou!! 👀
Voetbal ervaring is mooi maar niet per se noodzakelijk. Wel is het noodzakelijk dat je van gezelligheid houdt. 🎉
De enthousiaste meiden trainen op maandag en woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Op zaterdagmiddag spelen ze de wedstrijden. Een tenue en trainingspak liggen al voor je klaar. Je moet alleen voor voetbalschoenen zorgen. ⚽️
Op maandag 23 augustus wordt gestart met trainen en deze 1e training is meteen een inlooptraining zodat je kan meetrainen en kijken of het je leuk vindt. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een PB, of bel/app met leider Jan Dijkman, 06-51558694. Tot snel!

Vanaf MO11 kun je bij DEO al in een meiden / vrouwen team voetballen en tot O10 jaar kunnen de meiden in een gemengd team terecht. Dus ook meiden die jonger of ouder zijn kunnen zich aanmelden bij de vereniging. Hoe meer, hoe beter!

Meer informatie stuur of vragen stuur een mail naar info@vvdeo.nl.

Bekijk hieronder een dames promotie filmpje van een aantal jaar terug: