28 januari 2022

Vrijwilligersavond v.v. DEO     UITGESTELD!

In verband met de onzekerheid met betrekking tot het corona virus wordt de vrijwilligersavond van DEO verplaatst naar een nog nader bepalen nieuwe datum. Normaal gesproken vindt deze feestavond jaarlijks plaats op de laatste vrijdag van januari. Blijf gezond allemaal en we hopen de avond snel in te kunnen halen.

ORIGINEEL NIEUWSBERICHT:

De vrijwilligers nemen een zeer belangrijke plaats in binnen v.v. DEO. Onze vereniging mag dan ook verheugd zijn met een zeer groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers, van jong tot oud, zetten zich, elk op hun eigen wijze, in, zodat iedereen, elke week, met veel plezier bij v.v. DEO kan voetballen! Voor de inzet worden de vrijwilligers bij v.v. DEO, één keer per jaar beloond.
Tijdens de vrijwilligersavond worden de vrijwilligers en hun partner in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet, tijdens het afgelopen jaar.
De vrijwilligersavond wordt begonnen met het opvoeren van een stuk(je) door de Activiteitencommissie, waarna de avond wordt voortgezet met een warm-/koud-buffet. Vervolgens wordt het feest tot in de late uurtjes voortgezet!
Zo is de vrijwilligersavond, waarbij een Bingo-avond werd gehouden en een auto werd verloot, nog steeds wereldberoemd!

Aanvang 20:00 uur.

Naar startpagina