27 augustus 2022

Volop vertier op Opa-en Omadag bij v.v. DEO

Wat een geslaagde Opa- en Omadag bij v.v. DEO! Drie heren van Freestyler Josh gaven afgelopen zaterdag in twee sessies een adembenemende freestyle-demonstratie en ook de Panna-show was een regelrechte voltreffer voor de in grote getale aanwezige DEO jeugd met hun familie. Veel open monden en “oooh’s en aaah’s” bij de fraaie trucjes en hoogstandjes van de twee internationale balvirtuozen uit Brazilië en Japan.

De verschillende DEO commissies presenteerden zich ondertussen in hun eigen marktkraam rondom het Freestyle terrein. De jeugd liep deze stands één voor één langs om met hun Opa en Oma of vader en moeder etc. opdrachten te volbrengen voor een volle stempelkaart. Ondertussen speelden de heren van het Berkelland 60+ team een demonstratiewedstrijd tegen de Haarlo dames. Daarnaast kon men ook nog gezamenlijk met de familie op de foto in een speciaal hiervoor ingerichte marktkraam. Ernst.IT.Solutions gaf deze middag meerdere demonstraties met zijn drone. Kinderen mochten een videobril op en konden live meekijken over het sportpark.

Al met al een meer dan geslaagde middag met als kers op de taart ook nog enkele nieuwe vrijwilligers voor meerdere DEO commissies!
Iedereen hartelijk dank voor de komst!

Ook vrijwilliger worden? Meld je aan bij één van de commissies via onderstaande link:

Familie portretten Rene Hoekstra in verborgen link

Ben je tijdens Opa- en Omadag op de foto geweest met je Opa, Oma, vader, moeder, broertje zusje, teamgenoten etc. in de marktkraam bij fotograaf Rene Hoekstra ?
Vraag het wachtwoord voor de link naar het fotoalbum op via vrijwilliger@vvdeo.nl en bekijk je eigen foto.

Drone video samenvatting

Videosamenvatting van Freestyler Josh

Foto’s Ramon van Uden, Nando Ernst, Jaime Lebbink en Collin Ernst