9 januari 2023

Vier jubilarissen gehuldigd op Nieuwjaarsreceptie DEO

Gisteren vond in een volle kantine de nieuwjaarsreceptie van DEO plaats. Traditioneel werd er begonnen met een wedstrijdje tussen DEO ‘oud’ en DEO ‘jong’. De ‘oudjes’ wonnen op het trainingsveld met 4-1 van de jonkies uit de selectie.
Ook DEO 3 en DEO 4 speelden deze middag tegen elkaar.
Deze wedstrijd eindigde in 0-0.
Vanaf 14:30 uur kwamen de overige leden, sponsoren en belangstellenden richting sportpark Dijkhoek om elkaar een voorspoedig 2023 te wensen.
Er werden vier DEO jubilarissen gehuldigd. Tijdens de nieuwjaarsspeech van voorzitter Joke Pot werden Roy Tackenkamp en Patrick Bleumink (beide 25 jaar lid) en Bas Dibbelink en Ruud Esselink (beide 40 jaar lid) naar voren geroepen en 1 voor 1 in het zonnetje gezet.

Vrijwilligers van DEO 7 proosten op nieuwjaarsvisite

Naast de nieuwjaarreceptie, die gisteren plaats vond in de kantine, hielden de vrijwilligers van onderhoudsploeg ‘DEO 7’ hun eigen nieuwjaarsvisite op de maandagochtend. Namens het bestuur verzorgde voorzitter Joke Pot vanochtend de nieuwjaarsborrel. De lekkere oliebollen, warme en koude hapjes werden klaargemaakt door de vrouwen van de mannen. Heren, proost op jullie gezondheid!