22 november 2020 | door Nando Ernst

Vervolg op voetbalclinic wegens groot succes

Update 21 november 2020:

Maar liefst 410 penalty’s kreeg Wart Brinkerhof, keeper van DEO JO19 vandaag voor zijn kiezen. Vanochtend was namelijk de kick-off van de penalty bokaal die in het leven is geroepen als 1 van de onderdelen van de voortzetting op de DEO voetbalclinics in de leeftijdscategorie JO7 t/m JO12. Daarnaast werd er deze training extra aandacht besteed aan de techniek met als doel dat jonge kinderen zich verder kunnen ontwikkelen en steeds nog weer wat beter worden. Complimenten van hoofd jeugdopleidingen Marcel Platje aan alle leiders en overige vrijwilligers voor de bereidwilligheid om deze ochtend weer tot een succes te maken. Volgende week weer een vervolg!

Oorspronkelijk bericht:

Afgelopen zaterdagen hebben we een opstart gemaakt voor de invulling van de zaterdagen, aangezien er geen competities gespeeld kunnen worden.

De clinics zijn allemaal erg goed bezocht en aan de reacties te zien en te horen vonden de spelers het een erg leuke activiteit. Het was erg mooi om te zien hoeveel plezier ervan afspatte bij de diverse onderdelen. Daarnaast zijn er onderlinge wedstrijden georganiseerd, waarin ook fanatiek werd gestreden met en tegen elkaar.

Dit smaakt naar meer wat ons betreft, vandaar dat we een programma hebben samengesteld om alle teams tot aan de Kerst op de zaterdagen een gevarieerd programma te bieden. Ook nu gaan we ervan uit dat alle spelers/speelsters aanwezig zullen zijn. Het programma, vanaf aanstaande zaterdag, bevat de volgende onderdelen;

  • DEO- Penalty Bokaal                                 voor alle teams O7 t/m O13
  • Clinic met techniek- training                   voor alle teams O7 t/m O12
  • Clinic met tactiek- training                      voor alle teams O13 t/m O19
  • Toernooivormen                                         voor alle teams O7 t/m O19

Verdere informatie over de diverse onderdelen volgt tijdens de activiteit zelf. We gaan ervan uit dat van elk team minimaal 1, maximaal 2 trainers/leiders aanwezig is per activiteit.
Marcel Platje, hoofd jeugdopleidingen, zal de organisatie op zich nemen, geassisteerd door o.a. onze hoofdtrainers Dennis Arentsen en Frank Feiken.

Allemaal veel plezier gewenst!

Groeten namens jeugdbestuur vv DEO