Valse start voor Hermsen: slordig DEO 1 begint met nederlaag

Het was een wedstrijd tegen Rietmolen die afgelopen zondag in het begin gelijk op ging. De eerste 100% kans was dan ook voor DEO, maar helaas werd er niet gescoord. DEO gaf in het begin weinig kansen weg. Een verre ingooi van een verdediger van Rietmolen, zorgde voor onrust in de 5 meter en daar kon een speler van Rietmolen raak schieten. Daarna had Rietmolen wat meer overwicht, zonder echt gevaarlijk te worden. DEO bleef voetballen, maar de voorste linie werd niet gevonden. Toch leverde het 10 minuten voor rust een kans op, maar ook deze werd niet verzilverd. Op slag van rust gaf DEO een onnodige ingooi weg en deze werd op soortgelijke manier als de eerste verzilverd: 0-2 met de rust.
De scheidsrechter liet veel toe, de duels vanuit Rietmolen waren stevig, zonder dat de scheidsrechter ingreep.
De tweede helft begon DEO weer goed, de eerste kans was voor de Dijkhoekers, maar het scoren lukte helaas niet. De wedstrijd werd rommelig en er waren veel foute passes. Na 20 minuten in de tweede helft maakte Rietmolen de 0-3. Daarna was DEO nog twee keer dicht bij een doelpunt. Het bleef echter 0-3 wat een valse start voor trainer Mick Hermsen betekende.
Amin en Jax van JO9 waren pupil van de week. Na afloop kregen zij beide een gesigneerde DEO bal en patatje met snack uit de kantine.
Meer foto’s van Jaime Lebbink via de DEO Facebookpagina.