1 februari 2023

Vacature trainer DEO Dames

Vacature Alert 🚨 Voetbaltrainer DEO dames 1 ⚽🏃‍♀️

Ben jij een voetbaltrainer of heb jij altijd al een trainer van een dameselftal willen worden en wil jij samen met het gezelligste damesteam strijden voor de winst? Heb jij sportiviteit, fanatisme en teamspirit hoog in het vaandel staan?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het seizoen 2023/2024 is het eerste dames-elftal van v.v. DEO op zoek naar een nieuwe trainer, die twee keer per week een training in de avond kan verzorgen, naast de coaching van de wedstijd op zondag. Vanuit de top 5, in de 5e klasse, hopen we dit seizoen in de bovenste regionen af te sluiten. Wij zijn een gezellige groep dames tussen de 16 en 33 jaar en vinden voetballen met zijn allen erg leuk, maar daar hoort zeker ook gezelligheid en een feestje bij.
Wij zoeken een fanatieke trainer, een die inzet, trainingsopkomst en het teamgevoel belangrijk vindt, maar ook oog heeft voor het individu binnen het team.

Interesse of gewoon een keer langs komen voor een open gesprek? Mail dan met secretaris@vvdeo.nl of neem contact op met: 06-15363342