15 april 2024

Tackenkamp loodst DEO met ‘van Persie’ goal langs GSV’63

GSV ’63 was afgelopen zondag te gast op sportpark Dijkhoek voor een wedstrijd tegen DEO 1. De omstandigheden waren ideaal met zonnig weer en wat wind. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, met veel balverlies maar ook sterk verdedigingswerk. De beste kans kwam voor GSV, maar werd door DEO keeper Tim Runneboom tegengehouden. Met een blessure voor Jesper Brand eindigde de eerste helft in 0-0.
In de tweede helft nam DEO het initiatief en kwam het na een kwartier op 1-0 door een vrije trap van de ingebrachte Mark Tackenkamp. Niet lang daarna volgde de 2-0 via Ivan Geerdink. Het slotakkoord was weer voor ‘good old’ Tackenkamp. Hij scoorde met een kopbal eindigend in een snoekduik, een ware ‘van Persie goal’! (zie video hieronder). DEO domineerde verder zonder in gevaar te komen en won uiteindelijk verdiend met 3-0. De zege werd na afloop uitbundig gevierd in de kantine. Volgende week zondag wacht een uitwedstrijd naar Sp. Rekken, die op pole-position staan voor de titel.
(foto’s Jaime Lebbink)

Esmee Nieuwenhuis wint hoofdprijs DEO verloting

Na afloop van de klinkende 3-0 overwinning op GSV’63 was de stemming uiteraard euforisch in de kantine. De DEO selectie had rondom deze derby een verloting georganiseerd en DJ Bert draaide na afloop de plaatjes op zowel vinyl als via de muziekcomputer. De sfeer was opperbest. Esmee Nieuwenhuis ging er met de hoofdprijs van de verloting vandoor. Zij (of haar vriend?) mag een week lang rijden in een spiksplinternieuwe Hyuandai i10 N-line aangeboden door Tim Runneboom van de Herwers groep ! De overige prijzen waren o.a. een dinerbon van Buitencentrum Kerkemeijer, een vleesbon van Slagerij Henk, een pakketje van Plus Borculo, een pakketje van Albert Heijn Borculo, een powerbank etc. etc.
Na afloop ging de complete DEO selectie tezamen met die van GSV’63 een avondje stappen bij Dancing Bruins in Saasveld. Hoe mooi kan het zijn, sport verbroedert!