Stem op Michiel of Arjan als amateur scheidsrechter van het jaar!

Michiel Koopman  en Arjan Huurneman zijn aangemeld voor de amateur scheidsrechter van het jaar award

Scheidsrechters zijn een onmisbare schakel in de duizenden voetbalwedstrijden die er wekelijks in Nederland worden gespeeld. Elk weekend staan er ruim 30.000 amateurscheidsrechters op de voetbalvelden en in de zaal. Zij zorgen ervoor dat wedstrijden eerlijk gespeeld worden door een juiste toepassing van de regels. En dat draagt bij aan het plezier en de kwaliteit van voetbal. Amateurscheidsrechters fluiten uit liefde voor de sport en doen dit op vrijwillige basis, maar krijgen daarvoor niet altijd de waardering.

Met de Scheidsrechter van het Jaar Awards vragen de KNVB en ARAG aandacht voor het beroep scheidsrechter en geven zij de scheidsrechters het platform dat ze verdienen. De rol van de scheidsrechter op het veld is enorm belangrijk als het gaat om spelplezier, toepassing van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten.

Hoe stemmen

Vanaf 17 oktober tot en met 23 november 2022 kan iedereen via www.scheidsrechtervanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete scheidsrechter. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen.

Uit elke provincie van Nederland wordt uiteindelijk een scheidsrechter geselecteerd met de meeste stemmen. We houden uiteindelijk per categorie een groep van 12 genomineerden over (1 per provincie). Deze 12 worden beoordeeld door de vakjury waaruit een landelijke winnaar wordt gekozen.

Stem rechtstreeks op Michiel Koopman van v.v. DEO

Michiel zet zich al jaren in voor onze vereniging. Vele jaren fluit hij wedstrijden in de jeugd en ook bij de senioren. Ook is hij in het verleden jeugdtrainer en leider geweest van de meiden bij DEO. Sinds dit jaar is Michiel ook scheidsrechter coördinator geworden. Wekelijks verzorgt hij met zijn team  de indeling van de scheidsrechters bij de thuiswedstrijden van DEO.
Fairplay staat hoog in het vaandel bij Michiel. “Plezier bij voetbal staat voorop” en hij helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd zodat de teams na afloop van de wedstrijd met een glimlach het veld verlaten!

Denk eraan je stem via de mail te bevestigen!

Stem rechtstreeks op Arjan Huurneman van v.v. DEO

Arjan fluit al jaren bij DEO en dan met name in de jeugd. Hij is genomineerd door zijn vaste team DEO JO15.

Denk eraan je stem via de mail te bevestigen!