14 december 2023

Snerttraining DEO pupillen

Zoals bij velen van jullie wel bekend staat de laatste training van het jaar bekend om de SNERT training. Deze vindt dit jaar plaats op donderdagavond 14 december. Traditioneel sluiten we het najaarsseizoen met ons allen af met een parcours voor de DEO jeugd t/m JO12.
Maar dat niet alleen! Ook nodigen we alle ouders en verzorgers uit voor deze avond. Zij mogen hun kinderen aanmoedigen en eventueel naast hun de velden op. Alleen het parcours is bestemd voor de spelers en speelsters. Voor de ouders is er tijdens het parcours vanaf 18:00 uur tijd voor een gratis kop snert verkrijgbaar in de kantine.
Als het parcours is afgelopen (douchen is niet verplicht) gaan we naar de kantine  waar alle kinderen kunnen genieten van een bakje patat met een kleine snack erbij.
Bij weggaan ligt er voor elke speler/speelster een diploma klaar.

Datum: donderdag 14 december 2023
Tijd: 17:30 uur – 19:30 uur

Meer informatie volgt.

Snerttraining DEO senioren, JO19 en dames

Ook dit jaar zal de laatste training voor de selectie, JO19 en dames in het teken staan van inspanning, ontspanning, gezelligheid en snert.

Eerst zullen er onderling partijtjes gespeeld waarna vervolgens in de kantine gezamenlijk een afsluiting plaats vindt van de eerste seizoenshelft.

Onder een genot van snert, muziek en enkele versnaperingen zal het vast weer een gezellige avond worden.

Datum: 14 december 2023
Aanvang: 20:00 uur