8 november

Ruim 70 DEO mondkapjes verkocht

Update 8-11-2020
Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld als gevolg van het coronavirus: mondkapjes. DEO heeft een aantal weken geleden eigen niet-medische kapjes laten ontwerpen die belangstellenden konden aanschaffen. Het bleek een groot succes want er zijn ruim 70 DEO mondkapjes verkocht en dit weekend rondgebracht, tot volle tevredenheid van onder andere deze twee bovenstaande DEO modellen

Oorspronkelijk bericht
Bestel nu je eigen DEO mondkapje
Nu we de komende weken nog geen wedstrijden kunnen voetballen en er door corona ook geen andere activiteiten op ons sportpark mogelijk zijn heeft de activiteitencommissie de verkoop van DEO mondkapjes georganiseerd. Op deze manier kunnen zowel de vereniging als de leden elkaar een beetje steunen in deze vreemde tijden. Voor €7,50 per stuk ben jij in bezit van een zwart uitwasbaar kapje met DEO logo. Bestel je het mondkapje met je hele team tegelijk (minimaal 10 stuks) dan kosten ze €6,50.
Bestellen kan t/m vrijdag 30 oktober via een persoonlijk bericht naar Ronald Fleissner of mail naar: ronald_fleissner@hotmail.com dan kunnen ze in het weekend van 7/8 november worden afgehaald (specifieke informatie m.b.t. afhalen volgt).