Regiocup voor jeugd start op 5 juni

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceren we het programma op Voetbal.nl.

Onderling trainen op zaterdag
Goed nieuws. Zoals vermeld zijn jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen vanaf zaterdag 5 juni weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. Alhoewel het ook zeer leuk was de laatste maanden de onderlinge mixtoernooitjes (zoals DEO JO7-JO9 zaterdag nog weer speelde), de vele extra zaterdagtrainingen en afwisselende voetbalclinics die we organiseerden: er gaat niks boven het spelen van échte wedstrijden! Eén dezer dagen nemen we ook een besluit over het wel of niet open gaan van de kleedkamers en/of kantine.
Helaas mag er sws voorlopig nog geen publiek langs de lijnen op sportpark Dijkhoek.

Alleen jeugdteams

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.