Rabo ClubSupport stemmen op v.v. DEO en sportstichting Dijkhoek

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving. Ga vanaf maandag 4 september via de Rabo-app naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer  in ieder geval v.v. DEO en Sportstichting Dijkhoek en stemmen maar! Ben je nog geen Rabobank lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.
De Rabobank ontvangt je stem graag voor dinsdag 26 september. Namens v.v. DEO én de Sportstichting Dijkhoek doen we mee! Zie onderstaande bestedingsdoelen.

Alvast heel hartelijk dank voor je stemmen!

Voetbalvereniging DEO

Ons doel

Het hoge ledenaantal zorgt ervoor dat er weer nieuwe ballen, hesjes en ander voetbalmateriaal aangeschaft moet worden. Een bijdrage vanuit Rabobank Clubsupport zal dit mede mogelijk maken en er voor zorgen dat de contributie voor iedereen op een acceptabel niveau blijft.

Waar staat DEO voor?

DEO is een voetbalvereniging in de buurtschap Dijkhoek bij Borculo met veel jeugdteams, waarbij plezier voorop staat. Met meer dan 500 leden zijn we springlevend en bieden wij voor iedereen een plek om van het voetbal spelletje te genieten.

Sportstichting Dijkhoek

Ons doel

Aanpassing van de verlichting op de openbare ruimte (lantaarns) en kleedkamers naar duurzame verlichting,

Wat doet de Sportstichting Dijkhoek?

Organiseren van evenementen op voetbalgebied en het beheer en de exploitatie van het Sportpark