Rabo ClubSupport stemmen op v.v. DEO en sportstichting Dijkhoek

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs de Rabobank dat steuntje in de rug geeft.
Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je vanaf maandag 4 oktober a.s. stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer  in ieder geval DEO en Sportstichting Dijkhoek en stemmen maar! De Rabobank ontvangt je stem graag voor 25 oktober. Namens v.v. DEO doen we mee, maar ook namens de Sportstichting Dijkhoek!

Alvast heel hartelijk dank voor je stemmen!

Voetbalvereniging DEO

Ons doel

Voetbalvereniging DEO viert in het jaar 2022 haar 75-jarig bestaan en zal hier uitgebreid bij stil staan. Er zullen diverse activiteiten gepland worden voor haar leden en sponsoren om de saamhorigheid tot uitdrukking te brengen.

Voetbal

Laagdrempelige voetbalvereniging waar plezier voorop staat.

Sportstichting Dijkhoek

Ons doel

Door het groeiend aantal leden is er ook een toename in sportmaterialen. Deze willen wij netjes opslaan in een nieuw te realiseren opslagruimte.

Voetbal

Beheren van een sportaccomodatie t.b.v. voetbal en andere buitenacitviteiten