Laatste dag voor-inschrijving OVM DEO loop

– Wil je meelopen op zaterdag 18 december? Dan heb je tot uiterlijk vrijdag 17 december 23.59 om je in te schrijven. In tegenstelling tot andere edities is inschrijving op de dag zelf NIET mogelijk

12 december 2021

Rennen met Rupo

Voor de kidsrun tijdens de OVM DEO loop op zaterdag 18 december hebben we een speciale deelnemer weten te strikken: de snelste mascotte van het Noorderlijk Halfrond en in de regio wel bekend als Rupo.
Rupo is de mascotte van het Ruurlose Reurpopfestival en zocht naar een (sportieve) uitdaging deze winter.
Rupo loopt graag mee met de kidsrun en verheugt zich op zoveel mogelijk kinderen die met hem meerennen! Het startschot voor de 1,5 km. kidsrun wordt om 13:00 uur gegeven vanaf Sportpark Dijkhoek.

2 december 2021

OVM DEO loop gaat door!

De organisatie van de OVM-DEOLOOP heeft naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen gekeken of en hoe de OVM-DEOLOOP op een veilige manier georganiseerd kan worden.

Het goede nieuws is: hij gaat door!

Wel met een aantal aanpassingen. De aanpassingen zijn besproken met de gemeente en met deze aanpassingen kunnen we een goed en veilige loop organiseren.

Mochten de coronamaatregelen nog veranderen, dan zal de organisatie uiteraard kijken wat de gevolgen zijn voor de crossloop.

In een notendop gelden de volgende maatregelen:

– Wil je meelopen op zaterdag 18 december? Dan heb je tot uiterlijk vrijdag 17 december 23.59 om je in te schrijven. In tegenstelling tot andere edities is inschrijving op de dag zelf NIET mogelijk

– Alleen toegang met een geldig coronabewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag)

– Toeschouwers zijn niet toegestaan

– De kantine is gesloten, alles vindt buiten plaats

– Op de accommodatie gelden looproutes

– De verschillende loopafstanden vertrekken op verschillende momenten

Wel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet en de kleedkamers om om te kleden. Toch adviseert de organisatie de deelnemers om thuis om te kleden en na afloop ook thuis te douchen.

De meest actuele informatie is te vinden op de social media (evenement op facebook) en via DEZE LINK op de website

Samen gaan we zorgen voor een fantastisch sportief evenement!