Zaterdag 18 december

OVM DEO loop

De inschrijving voor de 40e editie van de OVM-DEO loop is geopend. Op zaterdag 18 december zal dit jaarlijkse hardloopfestijn weer plaatsvinden, mits de coronaregelgeving dit uiteraard toelaat.

De voorbereidingen voor de crossloop door de mooie omgeving van het Stelkampsveld zijn in volle gang. Dit jaar zal er vanwege het jubileum eenmalig een nieuw onderdeel aan de vaste loopafstanden worden toegevoegd, maar daarover later meer.

Start en finish zijn zoals altijd op het sportcomplex van v.v. DEO en op het complex zijn voldoende faciliteiten om om te kleden en te douchen.

Crossloop en afstanden

De OVM-DEOloop is een echte crossloop met een uitdagend en grotendeels onverhard parcours. De routes leiden je slingerend over de bospaden, langs de heidevelden en de nieuw aangelegde natuur in de Dijkhoek.

De afstanden zijn ook dit jaar weer hetzelfde: 4.6, 9.1 en 12.7 kilometer.

De start van deze afstanden is om 13.30 uur.

Kidsrun

Ook dit jaar is er weer een kidsrun. De kidsrun heeft een lengte van 1.5 kilometer en is een perfecte afstand voor de sportieve jeugd, al dan niet begeleid door ouder(s). De kidsrun start om 13.00 uur.

Voor de minderjarige deelnemers aan de kidsrun is er een kleine herinnering aan hun deelname.

Online inschrijven

Vanwege de coronaregelgeving en om lange wachttijden op de dag zelf te voorkomen heeft het onze voorkeur dat je je vooraf online inschrijft. Dit kan via een aparte pagina, te weten www.inschrijven.nl.

Leden van DEO kunnen zich ook opgeven via hun leiders. De leiders kunnen hun deelnemers doorgeven via whatsapp of telefoon (06-16916144) of via de mail; deoloop@vvdeo.nl onder vermelding van naam, afstand en team.

Resultaten en actiefoto’s

Alhoewel de OVM-DEOloop een recreatieve loop is, zijn de uitslagen toch voor veel deelnemers belangrijk te weten. Daarom werken we al enige jaren met een automatische tijdsregistratie. Hierdoor zijn de tijden direct na de finish al af te lezen op het beeldscherm naast de finishlijn en komen de resultaten ook op de website te staan.

Dit geldt ook voor de actiefoto’s. De organisatie heeft langs het parcours een aantal fotograven staan die zoveel mogelijk deelnemers vast proberen te leggen. Deze actiefoto’s komen ook op de website te staan: www.vvdeo.nl.

Route en parkeren

Vanwege de drukte adviseren we iedereen te parkeren op het parkeerterrein van Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 te Borculo. Van daaruit is het een klein stukje lopen naar het startterrein.

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Bas Dibbelink via deoloop@vvdeo.nl.
Of bel: 0545-275911

Klik hier voor het adres van de start (Google Maps).