Donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 maart

DEO eieractie

Hallo DEO leiders/leidsters, spelers/speelsters, ouders/verzorgers,

Update 21 maart 2021:
Ophaaltijden bekend
Zeer mooi te zien dat al veel DEO leden en ouders op bijv. Facebook of in Whatsapp buurtgroepen hun kennissenkring de mogelijkheid bieden om bij hen rechtstreeks DEO eitjes te bestellen. Ga zo door nog de komende dagen!
Op deze manier kunnen wij met z’n allen de vereniging toch een extra steuntje in de rug bieden.
De drie DEO leden met de meest verkochte eieren krijgen nog een mooie attentie.
Alvast hartelijk dank namens DEO voor al jullie inzet om deze eieractie in corona-stijl tot een succes te maken!
Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 maart kunnen de door jouw verkochte eieren worden afgehaald bij de DEO kantine om deze vervolgens zelf rond te brengen. Zie hieronder de ophaaltijden:

Oorspronkelijk nieuwsbericht:
DEO eieractie wederom in corona-stijl
Helaas zal onze jaarlijkse eieractie wederom niet op de gebruikelijke manier doorgang vinden wegens corona. Wij hebben besloten om de jeugdactie op dezelfde wijze als in oktober 2020 in te zetten.

Dus GEEN huis-aan-huis verkoop maar alle v.v. DEO-leden die zelf via social media, WhatsApp groepen onder familie/vrienden/bekenden/buren/collega’s de eieren verkopen. Dit lijkt ons ook nu in corona-tijd de beste en meest verantwoorde manier. Op deze manier kunnen wij met z’n allen de vereniging toch een extra steuntje in de rug bieden.

Wij willen jullie vragen iedereen in jullie eigen kennissenkring te informeren over de aanstaande DEO eieractie, een week voor Pasen, en of ze dan eieren van DEO zouden willen kopen. De opbrengst gaat volledig naar onze jeugdafdeling waar bijv. ballen, hesjes en andere materialen van worden bekostigd, maar waarvan bijvoorbeeld ook nevenactiviteiten worden georganiseerd ! Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 maart kunnen de door jouw verkochte eieren worden afgehaald bij de DEO kantine om deze vervolgens zelf rond te brengen.

 Mooie richtlijn:
Ieder DEO lid probeert minimaal 6 doosjes eieren te verkopen

Prijs per doosje: € 3,50 (10 eieren)

Praktische zaken:

1. Deel bijgevoegd bericht via jouw netwerk
2. Noteer je verkopen op het eier-invulformulier (zie hieronder)
3. Stuur de koper een tikkie
4. Kom op donderdag 25, vrijdag 26 of zaterdag 27 maart naar de kantine voor het ophalen van de door jouw verkochte eieren (de exacte ophaaltijd volgt)
5. Betaal de verkochte eieren in de kantine contactloos.
6. Breng jouw verkochte eieren rond

Net als bij de voorgaande editie in oktober is er nu ook weer wat te winnen!
Wie verkoopt het meest en wint het ‘gouden ei’?
Wij hopen natuurlijk dat iedereen zoveel mogelijk doosjes met eieren weet te verkopen maar voor de drie DEO leden die deze editie de meeste eieren verkoopt hebben we een mooie prijs in petto! Extra reden dus om iedereen in je eigen omgeving super enthousiast te maken.

Mochten er verder nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan staan wij jullie graag te woord.

Namens het jeugdbestuur van v.v. DEO,

Wim Markink en Raban Ernst
Mail: raban.ernst@vvdeo.nl
Telefoon: +31 6 14846244

Voorbeeld tekst om te delen via WhatsApp groepen, social-media, krantenwijk, buren in de bus etc.:

Hoi….,

Mijn voetbalvereniging DEO houdt een week voor Pasen de jaarlijkse EIERACTIE. De opbrengsten hiervan gaan volledig naar de jeugdafdeling. Hier worden bijv. ballen, hesjes en andere materialen van bekostigd, maar ook nevenactiviteiten voor georganiseerd!

Dit jaar helaas wéér geen traditionele huis-aan-huis verkoop. Door het coronavirus is wederom voor deze veilige en verantwoorde manier gekozen. Zou je de jeugdafdeling van mijn club willen ondersteunen door het kopen van heerlijke vrije uitloop eieren van Wegdam ? Laat het mij dan a.u.b. weten! De eieren kosten: € 3,50 per doosje (10 stuks). Ik zou je indien gewenst een betaalverzoek (tikkie) kunnen toesturen. In het weekend van 25-26-27 maart kom ik de bestelde eieren dan bij jou langs brengen.

Groeten ……