1 maart 2021

DEO gaat online ook met de tijd mee

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! De afgelopen tijd is er, in samenwerking met onze webpartner MMProjects.nl en webdesigner Olijpijl, hard gewerkt aan een nieuwe site voor v.v. DEO. En nu is het dan eindelijk zover. De site staat online!

We hebben de afgelopen jaren op- en aanmerkingen aangehoord en deze geprobeerd te verwerken in de nieuwe site. Wij hopen jullie nu nog duidelijker te kunnen informeren over het reilen en zeilen binnen onze vereniging.
De nieuwe site heeft nu een fris design in een helder, modern en toegankelijke opzet. In de jaren dat onze oude site dienst heeft gedaan is er het een en ander veranderd in de ontwikkelingen op het gebied van websites. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe frisse site met alle mogelijkheden van deze tijd.

Op de huidige site hebben we ook wat aanpassingen aangebracht. Zo hebben we op de homepage een duidelijker verschil aangebracht tussen het laatste nieuws in 4 slider berichten, het overig nieuws, de agenda items, het PRO DEO nieuws (nieuwe jeugdleden, kleedkamerindeling, topscorers etc.) en de sponsoren.

Een website is natuurlijk nooit af. Zodra we echt weer mogen voetballen in wedstrijdverband zullen we de site aanvullen met de elftalfoto’s van onze teams en zullen er meer activiteiten worden toegevoegd.
Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Like ons ook eens op Facebook en volg ons op Twitter en Instagram dan ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het actueel houden van de nieuwe website, dan horen we dat natuurlijk graag via commissie@vvdeo.nl.

Internetcommissie v.v. DEO