5 december 2021

Luc Wentink helpt DEO 2 aan punt

DEO 2 had de kicksen na twee weken weer uit de tas getrokken, nadat de wedstrijd van vorige week was afgelast. Longa 8 kwam gisteren op bezoek in de Dijkhoek. Na de laatste recente overwinning/cleansheet was het vertrouwen groot.
De eindstand werd uiteindelijk 2-2 met doelpunten aan DEO-zijde gescoord door Luc Wentink en Bilel Harb.
Lees hieronder het uitgebreide (eigen) verslag van DEO 2 met foto’s gemaakt door Jaime Lebbink.
Je kunt DEO 2 ook volgen via hun eigen instagram account: @vv_deo2.  Hier vind je wekelijks de ‘objectieve’ en (h)eerlijke wedstrijdverslagen gemaakt door één van de spelers van dit sterrenensemble.

DEO 2 – Longa 8: 2-2 (www.instagram.com/vv_deo2/)

We hebben onze kicksen na 2 weken weer uit de tas getrokken, nadat onze pot van vorige week was afgelast. Longa 8 kwam op bezoek. Na onze recente overwinning/cleansheet was het vertrouwen groot. Echter begonnen we de wedstrijd wat stroef, wat dan ook resulteerde op een 0-1 achterstand. Ik kan wel weer gaan benadrukken wie daar de mist in ging, maar dit keer spaar ik mezelf. Na die goal pakten we het goed op en hadden we een aantal enorme kansen van Luc, Jesper H en Jesper N. Geloof het of niet maar er loopt nog een derde Jesper bij ons rond. Na al deze gemiste kansen werden we getrakteerd op een niet onaangename penalty. Gek genoeg besloot Luc W. deze op te eisen. Dit hoeft hij de rest van zijn leven dan ook niet meer te doen. Grapje, hij prikte de bal zuiver in de rechter oekoe. Waar na hij als celebration een dubbele back-flip uit de kast trok. We bleven daarna kansen creëren, wat helaas niks opleverde. Zul je altijd zien dat je uit de eerste beste corner de 1-2 tegen krijgt. Credits wederom naar Luc W. Die dan wel weer op zijn beurt een briljante assist gaf op Bilel (A.K.A Punani-Destroyer), die wat gelukkig de bal binnen prikte. 2-2 met rust. Zeker niet wat we wilden. Maar we hadden er maar weer mee te dealen. 2e helft kunnen we kort over zijn. Meer dan duidelijk de betere partij, maar de bal wilde simpelweg het netje niet opzoeken. Waardoor we het helaas met een punt moeten doen. It is what it is. Respect btw naar Mick, die met 17 graden onder 0 een foutloze wedstrijd vlagde. Volgende week wacht onze laatste wedstrijd van het jaar, waar we vastbesloten zijn om het jaar zwingend achter ons te laten. Fijne zondag. Tim R.

(foto’s Jaime Lebbink)