6 mei 2023

Jubileumdag v.v. DEO

DIJKHOEK – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te geven.
Het jubileumjaar van DEO wordt feestelijk afgesloten op zaterdag 6 mei.
Zaterdag 6 mei staat overdag de jeugd centraal. De jeugdactiviteiten worden afgesloten met een kinderdisco en ‘s avonds is het feestavond voor alle leden, vrijwilligers en supporters van DEO.

Indeling en tijdschema kindermiddag

Open receptie met aansluitend knallende feestavond

Aansluitend aan de jeugdmiddag zal er van 19:00 uur tot 20:00 uur een open receptie plaatsvinden in feesttent op sportpark Dijkhoek.
Daarna volgt er vanaf 20:00 uur een spetterende feestavond met Oud Goud als feestelijke band en DJ Charlotte Smit als knallende DJ.
Iedereen is welkom!
Vanaf zaterdag 1 april zijn de kaarten in de voorverkoop voor € 5,- te koop in de DEO kantine aan de Platvoetsdijk.
Op vertoon van je toegangsbewijs krijg je dan op de feestavond bij binnenkomst 2 consumptiebonnen.
Aan de kassa zijn ’s avonds ook gewoon kaarten verkrijgbaar maar dan zonder de 2 consumpties.

Reeds georganiseerde activiteiten

Het startschot voor het jubileumjaar zou op zondag 13 november zijn. Helaas kon dit door treurige omstandigheden niet doorgaan.
De daaropvolgende activiteit was gepland op vrijdagavond 16 december. Toen vond er de snerttraining XL plaats voor senioren en de oudste DEO-jeugd. Hieraan werd ook een extra jubileumtintje gegeven o.a. middels de verkoop van het jubileumshirt en de jubileumsjaal en m.m.v. begeleidende muziek van een DJ in de kantine.

Megaprijzen bij loterij DEO dames jubileum

Op zondag 10 mei, Tweede Paasdag, was alweer de laatste activiteit i.v.m. het 50 jarig bestaan van het vrouwen- en meidenvoetbal bij v.v. DEO. De verloting met vele prijzen en als twee hoofdprijzen een rondvlucht boven Borculo en een tour door de Grolsch Brouwerij voor 5 personen.
Het zonnetje liet zich zien en de DEO Dames speelden om 13:00 hun thuiswedstrijd tegen de Dames van Grol. Ondanks dat het 1e herenelftal vandaag niet hoefde te spelen, ingrediënten genoeg om er een gezellige en alsnog drukbezochte middag van te maken. Zowel DEO 3, DEO 2 als ook de dames sloten hun thuiswedstrijd winnend af.
Na 3 gewone verlotingsrondes én een extra ronde waarbij alle waardebonnen, geschonken door veelal Borculose ondernemers, waren het uiteindelijk Daan Philippens en Mark Tackenkamp, die er met beide hoofdprijzen vandoor gingen. Maar ook voor vele andere bezoekers was er vandaag een leuke prijs. Alle deelnemers en zeker niet te vergeten onze sponsoren, bedankt voor deze geslaagde middag.