6 mei 2023

Jubileumdag v.v. DEO

DIJKHOEK – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te geven.
Het jubileumjaar van DEO wordt feestelijk afgesloten op zaterdag 6 mei.
Zaterdag 6 mei staat overdag de jeugd centraal. De jeugdactiviteiten worden afgesloten met een kinderdisco en ‘s avonds is het feestavond voor alle leden, vrijwilligers en supporters van DEO.

Activiteiten

Het startschot voor het jubileumjaar zou op zondag 13 november zijn. Helaas kon dit door treurige omstandigheden niet doorgaan.
De daaropvolgende activiteit was gepland op vrijdagavond 16 december. Toen vond er de snerttraining XL plaats voor senioren en de oudste DEO-jeugd. Hieraan werd ook een extra jubileumtintje gegeven o.a. middels de verkoop van het jubileumshirt en de jubileumsjaal en m.m.v. begeleidende muziek van een DJ in de kantine.

DEO dames zien Sarah

De DEO dames bestaan dit seizoen 50 jaar. Dit wordt gevierd met een heus jubileumfeest en wel op zaterdag 25 maart.

Het feest is bedoeld voor alle (oud) DEO dames én (oud) trainers en leiders en begint om 20:00 uur in de DEO kantine.
De band Switch zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Meld je aan voor 1 maart via onderstaand aanmeldformulier.

Heb je nog foto’s, verhalen of krantenartikelen?  Mail ze naar deodames50jaar@gmail.com.

Dames 50 jaar commissie organiseert loterij met megaprijzen

Op maandag 10 april (2e Paasdag) houdt de “DEO dames 50 jaar”- commissie een verloting bij DEO. Gedurende de hele dag zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Zeer veel (lokale) bedrijven hebben tal van mooie prijzen beschikbaar gesteld. Maak o.a. kans op een rondvlucht boven Borculo, een rondleiding in de Grolsch fabriek en diverse waardebonnen. Alle deelnemende bedrijven vind je onderaan deze flyer. Hartelijk dank voor de prijzen.
Met thuiswedstrijden van DEO 3 tegen EGVV 3, DEO 2- HMC17 2, DEO dames – Grol VR2 en DEO 1 tegen VV Wolfersveen is er een bomvol programma op sportpark Dijkhoek en hopen we op een grote opkomst.