6 mei 2023

Jubileumdag DEO: kindermiddag, open receptie en avondfeest

Naar aanleiding van het 75-jarige jubileum van DEO zijn alle jeugdleden en kinderen van de Dijkhoekse voetbalvereniging op zaterdag 6 mei vanaf 13.00 uur uitgenodigd op sportpark Dijkhoek. Daar wacht een leuke activiteitenmiddag. Het enthousiasme is groot gezien het grote aantal aanmeldingen dat nu al bij de jeugdleiders is binnengekomen.

Van 16.30 tot 18.30 uur sluit DJ Edwin van Kids Disco Kinderdisco de middag feestelijk af. Uiteraard zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s, buren en andere belangstellenden van harte welkom om dit spektakel te aanschouwen en ondertussen een drankje te nuttigen.

Avondfeest
Aansluitend aan de activiteitenmiddag voor de DEO jeugd is er op zaterdag 6 mei van 19.00 tot 20:00 uur een open receptie in de feesttent op sportpark Dijkhoek. Daarna volgt er vanaf 20.00 uur een spetterende feestavond met Oud Goud als feestelijke band en charlysmith.official (Charlotte Smit) als knallende DJ. Iedereen is van hierbij harte welkom.

De jubileumcommissie van DEO bestaat uit Remco Goossens, Marinde van Zwieten, Marty Nijland, Tim Runneboom, Laura Krabben, Peter Kelder.