Michiel Schuppert koploper in tussenstand na de achtste finales WK

De achtste finales van het WK in Qatar zitten erop. Portugal, dat Zwitserland vernederde, voegde zich als laatste bij de laatste acht. En dus weten we welke landen tegen elkaar moeten. Het is alweer even geleden, maar Nederland wist zich als eerste te plaatsen voor de kwartfinales. Door de zege op Verenigde Staten treft de ploeg van Louis van Gaal Argentinië, dat met moeite won van Australië.
In de tussenstand van de DEO WK poule leidt Michiel Schuppert. Hij heeft ruim 100 punten voorsprong op Joris Brokers en kort daarachter staan Melle Weenk en Sytske Nijenhuis. Het blijft razend spannend en met enkele goede voorspellingen kan de hele top 10 alweer snel anders zijn. Succes met voorspellen.

Joris Brokers koploper in tussenstand na 9 dagen WK

Op de negende dag van het WK werd de tweede speelronde van het toernooi gisteren afgesloten met twee duels in groep G en H. Topfavoriet Brazilië won moeizaam met 1-0 van Zwitserland en heeft zich daarmee zonder de geblesseerde Neymar geplaatst voor de achtste finales. Die andere superster, Cristiano Ronaldo, was wel van de partij bij Portugal tegen Uruguay (2-0). Ook hij plaatste zich met zijn land voor de volgende ronde.
In de DEO WK-poule voert Joris Brokers voorlopig de ranglijst aan. Op de voet wordt hij gevolgd door Patrick Bleumink en iets verder daarachter staat Michiel Schuppert op plek 3. Vandaag start de laatste speelronde in de poulefase voordat de knock-out fase aanvangt op zaterdag a.s. Het kan nog alle kanten op! Hieronder de top 10 van DEO.

Selina Roode eerste koploper in tussenstand na 3 dagen WK

Selina Roode staat na 3 dagen WK bovenaan in de tussenstand van de DEO WK poule. Na 8 gespeelde wedstrijden in Qatar wist zij 3x de exacte uitslag te voorspellen en daarnaast ook nog 3 wedstrijden de juiste voorspelling maar met een andere uitslag. Sybe Siderius en Patrick Bleumink volgen haar op de voet met een kleine achterstand en ook Koen Klomberg, Brian Barmentloo, Joris Brokers en Tycho Bannink doen lekker mee in de top. Het zit allemaal nog erg dichtbij elkaar dus er kan nog van alles gebeuren.

Hieronder de top 9 van de voorlopige tussenstand.

Origineel nieuwsbericht: Doe mee aan de DEO WK-poule

Na het grote succes van de DEO EK-poule in 2021, met winnaar Daan Philippens als ‘meestervoorspeller’, gaan we dit jaar een DEO WK-poule organiseren. Deze Scorito DEO subleague is voor iedereen met een connectie op enig gebied met DEO: leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren, Moaten, vrienden etc.
Scorito biedt ons de beste WK-poule om samen met je teamgenoten en vrienden te spelen. Ook als je geen grote voetbalkenner bent, kun je eenvoudig meespelen aan de DEO WK-poule!

Al ruim 90 aanmeldingen

Veel DEO mensen gaan de strijd aan met teamgenoten en vrienden ⚔️
Voorspel en wordt de koning(in) van onze unieke DEO WK-Poule 👑
Er hebben zich momenteel al ruim 90 voorspellers aangemeld!
Klik hieronder op de link om je direct aan te melden.👇

Voorspel de wedstrijd per fase

Het spel bestaat uit 5 fases (groepsfase + 4 finalerondes), waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Groei jij in het toernooi?

Kies je topscorers

Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).

Versla je teamgenoten en vrienden

De WK-poule wordt extra leuk als je samen speelt met je teamgenoten van DEO.  Wie van ons kroont zich tot de absolute WK-Koning van v.v. DEO?

Prijzen

‘Meedoen met en bij DEO is uiteraard belangrijker dan winnen’!

Toch hebben we een drietal DEO merchandise prijsjes klaarliggen, voor de drie beste voorspellers van de DEO poule.

1e prijs: DEO jubileum sjaal
2e prijs: DEO mini-dress
3e prijs: DEO zonnebril