16 en 17 juni 2023

Jeugdkamp DEO: weinig slaap, heel veel plezier en lol!

“Zo, dat was me een korte nacht!” De jongens en meiden van DEO JO7 t/m JO11 zijn afgelopen weekend op voetbalkamp gegaan. Na een lekker avondmaal vol energie was men klaar voor tal van leuke activiteiten op sportpark Dijkhoek gedurende de hele avond. De jeugd en zeker ook de vele vrijwilligers vermaakten zich gezamenlijk opperbest. Moe maar voldaan na middernacht de slaapzak opzoeken om vervolgens ’s morgens in alle vroegte alweer samen ochtendgymnastiek te doen. Daarna kwam de brandweer Borculo nog langs die zorgde voor een fijne verkoeling en een spekgladde buikschuifbaan leidde het einde in van een grandioos voetbalkamp in!
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd voetbalkamp met tal van uiteenlopende activiteiten allemaal georganiseerd door een speciaal opgezette kampcommissie. In samenwerking met vele leiders, trainers, ouders en andere vrijwilligers was het dit keer ook weer een geoliede machine waarin één ieder bewust was van zijn taak en deze met verve uitvoerde. Daarin mogen we trots zijn als vereniging!
Aan de vele positieve reacties van de ouders na afloop was dit ook merkbaar en veel jeugdleden lagen zaterdagmiddag na afloop thuis uitgeteld op de bank. Zo hoort een goed kamp te zijn!

Een speciaal woord van dank aan de volgende sponsoren die veelal kosteloos van alles hebben gedoneerd: VEGA Autoverhuur / Garage Lochem, Aviko, Wegdam Eieren, PLUS Borculo, Bakkerij Nollen, Unieke Uitjes, Het Vierspan, De Hoeksteen, Blokker Borculo, Welkoop en bakfiets-en bakwagenverhuur.

(foto’s: René Hoekstra)

Voetbalkamp meiden en jongens O13 – O15 week eerder

Onder subtropische omstandigheden vond een weekend eerder ook het kamp voor de jongens en meiden van O13-O15 plaats. Met een veelvoud aan spellen en activiteiten en weinig nachtrust was het ook dit jaar weer volop genieten voor iedereen. Door de inzet van veel leiders, trainers, ouders en een fanatieke kampcommissie mag iedereen trots zijn op deze fijne samenwerking.