Woensdag 12 mei

J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4

Op woensdagmiddag 12 mei 2021 aanstaande organiseert voetbalvereniging DEO  het schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo.

Helaas konden wij vorig jaar het J.W. Schepers schoolvoetbal toernooi niet laten doorgaan i.v.m. het Corona virus. Niet wetende dat het zeker een jaar zou gaan duren en wederom de vraag kunnen wij het dit jaar wel laten doorgaan? De KNVB zet alles op alles om het dit jaar wel te organiseren, zie: https://www.knvbschoolvoetbal.nl/nieuws.

Ondanks alle onzekerheden willen we ons daarom voorbereiden op een scenario waarin het schoolvoetbaltoernooi dit jaar ‘gewoon’ plaats gaat vinden. Uiteraard wel op een veilige en verantwoorde manier en alleen als de op dat moment geldende overheidsmaatregelen dit toestaan en de basisscholen weer volledig zijn opgestart. Door nu tijdig te starten met de voorbereidingen zorgen we ervoor dat we – als de situatie dit toelaat – basisschoolleerlingen dit jaar alsnog de mogelijkheid bieden om op een leuke en verantwoorde manier te sporten en te bewegen!

Onlangs heeft DEO alle leerlingen van groep 3 en 4  in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo uitgenodigd om deel te nemen aan het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt nu gehouden op woensdag 12 mei 2021 (i.v.m. corona ruim een maand later dan in eerste instantie gepland) op Sportpark Dijkhoek van v.v. DEO aan de Platvoetsdijk 8 in de Dijkhoek (Borculo). We beginnen om 14.00 uur en aan de hand van het aantal ingeschreven teams zullen we de eindtijd bepalen. De wedstrijden worden gespeeld volgens de wedstrijdvorm van de KNVB JO-8.  De scheidsrechters zullen door v.v. DEO worden geregeld.

Mocht tegen die tijd blijken dat ook dit geen haalbare datum is voor het toernooi dan wordt er gekeken naar  weer een alternatieve datum in overleg met de scholen.

Raban Ernst 06-14846244
Bjorn Krabbenborg: 06-21998749

Naar startpagina