6 april 2022

Heuvelschool 3 winnaar J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi

Op woensdagmiddag 6 april  organiseerde voetbalvereniging DEO het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Met een opgave van wel geteld 14 teams van 8 basisscholen waren er in totaal zo’n 100 kinderen. Ook waren er veel toeschouwers af gekomen op dit jaarlijkse toernooi op de velden van DEO.
De weergoden waren ons gunstig gezind. Ondanks dat het best fris was, bleef het de hele woensdagmiddag gelukkig wel droog.

Heuvelschool 3 neemt strafschoppen net iets beter 
In de finale van het schoolvoetbaltoernooi nam Heuvelschool 3 afgelopen woensdag na een 1-1 gelijkspel de strafschoppen net wat beter dan de Voshaar uit Haarlo.
In de ’troostfinale’ wist Sint Jorisschool team 2 beslag te leggen op de derde plek door met 1-0 te winnen van Heuvelschool team 1.
De drie winnaars kregen als team een fraaie beker mee naar huis en een toernooi-vaantje voor alle deelnemers als aandenken.

Dank aan al onze vrijwilligers die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt. Van kantinepersoneel tot spelbegeleiders en van schminkers en EHBO tot de jeugdactiviteitencommissie.
Ook een speciaal woord van dank aan Coop Borculo voor de sponsoring van de chips.

(foto’s: Jaime Lebbink. Meer foto’s op de Facebook pagina van onze vereniging)