Op woensdagmiddag 4 april organiseerde voetbalvereniging DEO weer het jaarlijkse schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit Jan-Willem Schepers toernooi, dat gehouden werd op het sportcomplex van v.v. DEO, deden ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee: wel geteld 15 teams van 8 basisscholen en zo’n 135 kinderen.
Er werd gespeeld in zeventallen op een half voetbalveld.

De winnaar van het toernooi was Heuvelschool 1 (foto hierboven). Zij wonnen in de finale van OBS de Keikamp 2 met 2-0. In de troostfinale won Kiezel en Kei school 1 met 0-1 van OBS de Keikamp 1. Zij werden daardoor derde en OBS de Keikamp 1 vierde.

Einduitslag Jan Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi:
1) Heuvelschool 1
2) OBS de Keikamp 2
3) Kiezel en Kei school 1
4) OBS de Keikamp 1

Ondanks de stromende regen aan het eind van de middag vermaakten de vele aanwezige kinderen zich opperbest. Mede door het springkussen op het trainingsveld en door de aanwezigheid van enkele geoefende schminkers werd menig kindergezicht voorzien van een vrolijk figuurtje.

We willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor de aanwezigheid en uiteraard alle scholen voor hun deelname aan het toernooi!
Tot volgend jaar!

EMTÉ Borculo sponsorde toernooi
EMTÉ Borculo sponsorde dit jaar het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi. Elke deelnemer ontving een tas van de EMTÉ met daarin een zakje chips en snoep, een voetbalplaatjesalbum en een KLEURPLAAT. De ingekleurde kleurplaat kan vanaf zaterdag bij de EMTÉ worden ingeruild voor een zakje voetbalplaatjes. De actie werd door de jeugdige voetballertjes enthousiast ontvangen.
EMTÉ bedankt voor de sponsoring!

(Klik hier voor het complete fotoalbum. Foto’s gemaakt door Jaime Lebbink)


Keikamp 2 (2e plaats)


Keizel en Kei school 1 (3e plaats)


Keikamp 1 (4e plaats)


Tevreden kinderen met gevulde EMTÉ tas