12 maart 2022

Godfried Roode al 10 jaar jeugdtrainer bij DEO

Vanmorgen speelde DEO JO13-1 uit bij OBW in Zevenaar. Na afgelopen woensdag een overwinning thuis tegen Vorden, wist trainer coach Godfried Roode dat het vandaag een andere wedstrijd zou worden! JO13-1 speelde hetzelfde spel als altijd 1-4-3-3.
In de 1e helft kreeg DEO al vroeg 2 goals te incasseren door 2 foutjes. Een 3e goal viel ook nog voor rust. Godfried zag en wist al voor rust dat er in 2e helft anders gespeeld moest gaan worden. De rust benutte hij ook om de jongens uit te leggen dat hij schakelde naar 1-4-4-2 .
Dit werd door DEO super uitgevoerd.  Marcel Platje, namens Team jeugdopleidingen van DEO aanwezig, vond het mooi om te zien hoe onder de druk van OBW werd uit gevoetbald.

De eindstand is 4-0 geworden, maar 4-2 had ook niet misstaan. Aanstaande woensdagavond trapt 013-1 weer af in de Dijkhoek tegen vv Dieren.
Alvast weer succes !!!

Trainer/coach Godfried Roode

In de schijnwerpers vandaag GODFRIED ROODE
Godfried is alweer aan zijn 10e voetbalseizoen bezig als jeugdtrainer bij DEO!
Hij heeft zich de afgelopen jaren als een goede jeugdtrainer ontwikkeld. Kijkt en luistert veel naar anderen, maar weet dan zelf goed zijn eigen keuzes te maken.
Godfried is goed instaat om jeugdspelers te begeleiden, maar bovenal ook beter te maken. Ook dit seizoen is hij weer nadrukkelijk bezig om zijn spelers als team en individueel beter te maken. Hoe mooi is dat? Godfried ga zo door! Namens heel DEO en de vandaag aanwezige Marcel Platje.