Feestelijke seizoensopening rondom derby DEO – GSV’63

Waar de de opening van het nieuwe seizoen met de derby DEO-GSV’63, afgelopen zondag, nog zeer spectaculair begon, overheerste er om kwart voor vier heel even de teleurstelling op sportpark Dijkhoek. Een 0-3 nederlaag tegen de buren uit Geesteren was namelijk een feit. Voor aanvang van de wedstrijd presenteerden de DEO jeugdleden zich aan het publiek door een fraaie erehaag te vormen, tijdens de opkomst van beide teams. Er was een stormbaan voor de jeugd en een geslaagde verloting in de rust met wel 50 prijzen beschikbaar gesteld door sponsoren van de vereniging.
Het mooie weer en het goede gevoel van iedereen weer bij elkaar na anderhalf jaar “corona-tijd” deed de meeste Dijkhoekse aanwezigen de nederlaag snel vergeten. Veel ouders en supporters vermaakten  zich deze middag met een drankje vanuit de kantine, een  donut van Do of een lekkere snack uit de snackwagen van Kerkemeijer. Dit is hoe wij ons als familieclub willen profileren; gezelligheid voor zowel jong als oud: ‘DEO brech iedereene plezeer’ !
Het bleef na afloop nog lang druk en ouderwets gezellig in Dijkhoek.
Iedereen bedankt voor de komst!

Foto’s gemaakt door Jaime Lebbink

Geslaagde verloting
Ondanks de 0-3 nederlaag van DEO tegen GSV’63 gisteren mogen we terugkijken op een geslaagde zondag. Met een goed gevuld sportpark Dijkhoek verliep de verloting zeer goed. Langs deze weg willen we onderstaande sponsoren dan ook heel hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen voor de loterij ! Meer dan 50 prijswinnaars gingen zeer tevreden weer richting huis.