Daan Philippens winnaar DEO EK poule

It’s coming to Rome! Italië heeft zich afgelopen zondag via penalty’s verzekerd van de tweede EK-winst in haar historie.
Hiermee is er ook een einde gekomen aan het DEO EK-spel. Uit meer dan 100 deelnemers is Daan Philippens (FC Philipo) de meerstervoorspeller gebleken! Een echte topprestatie als je het ons vraagt!
Met een gelijkspel voorspelde einduitslag van de finale (Daan dacht 2-2) en Bonucci als verdediger die scoorde wist Daan nipt Nando Ernst (FC Nandoe) voor te blijven. Nando wist de finale uitslag  exact goed te voorspellen (1-1) en had ook de Italiaan Bonucci als 1 van de doelpuntenmakers voorspeld, maar stond net te ver achter Daan om hem nog in te kunnen halen. Aline Pot (AaltjeP) werd daarmee door deze 2 deelnemers verdrongen van de koppositie naar de derde plaats, aangezien zij geen punten wist te halen voor de finalewedstrijd.

Dinerbon van Buitencentrum Kerkemeijer
Daan Philippens heeft door zijn winst dinsdagavond uit handen van Ronald Fleissner van de DEO activiteitencommissie een fraaie dinerbon van Buitencentrum Kerkemeijer Borculo overhandigd gekregen.
We kunnen spreken van een succesvolle EK-pool wat toch altijd voor net dát beetje extra spanning tijdens het toernooi zorgt.

Nog leuk om te vermelden is dat de volgende 6 DEO deelnemers de uiteindelijke winnaar, Italië, vooraf goed hadden voorspeld:
Martin Ligtenbarg, Hennie Vruggink, Jesper Heusinkveld,  Jesper Nieuwenhuis, Erwin Markerink en Wilco te Selle.
Zij kregen hiermee een bonus van 250 punten maar dat was voor de meesten net te weinig voor een échte topnotering in de einduitslag.

We hopen in ieder geval dat iedereen ondanks de vroege uitschakeling van onze eigen toppers, een mooi EK heeft beleefd!
We danken alle 112 deelnemers voor hun deelname en hopen jullie volgend jaar weer te zien bij het WK 2022!

Eindstand DEO EK poule

Eerdere nieuwsberichten over de DEO EK poule:

Andre Sprukkelhorst behoudt leiding na kwartfinale

Achtste finales zitten er op

De achtste finales van EURO2020 zitten er op. Helaas is Nederland uitgeschakeld na een 2-0 verliespartij tegen Tsjechië. In de DEO EK poule blijft Andre Sprukkelhorst het goed doen. Hij gaat nog steeds aan de leiding gevolgd door het team ‘Aanvallluuuhhhh’ van Harald Kers op plek 2. Roan Ligtenbarg staat op de derde plaats in de tussenstand maar daaronder staat alles nog vrij dicht op elkaar. Alles is nog mogelijk. Morgen begint om 18 uur met Zwitserland-Spanje de eerste kwartfinalewedstrijd dus vul snel je voorspellingen in. De punten per wedstrijd bij een goede voorspelling en bij de doelpuntenmakers worden ook weer meer dus degene die nu nog wat verder weg staan, maken theoretisch altijd nog kans op een topnotering. En dan nog de bonusvraag; wie heeft zijn vooraf voorspelde land als ‘Europees kampioen’ nog in het toernooi zitten?? We zijn benieuwd… Succes allemaal!

Groepsfase zit erop

De groepsfase van het Europees kampioenschap voetbal zit erop. Er zijn nu 36 wedstrijden gespeeld en daarin vielen 94 doelpunten. Oranje boekte een simpele 3-0 overwinning op Noord Macedonië en mag het nu opnemen tegen Tsjechië in de eerste ronde van de knock-out fase. Bij de tussenstand in de DEO EK poule heeft Andre Sprukkelhorst nog steeds de leiding. Vlak daarachter vinden we team ‘Lippe’ van Leon Nieuwenhuis gevolgd door FC Philipo van Daan Phillippens. Aan alle deelnemers nu de taak om weer in actie te komen en de voorspellingen voor de achtste finales in te vullen, alsmede 4 nieuwe topscorers. Je hebt tot aanstaande zaterdag 18:00 uur de tijd want dan begint de eerste wedstrijd: Wales-Denemarken.

Andre Sprukkelhorst aan kop na tweede ronde groepsfase

De tweede ronde van de poulewedstrijden van Euro2020 is gespeeld. In de tussenstand van de DEO EK poule heeft Andre Sprukkelhorst de leiding genomen. Met “the King of the Dijkhoek” (Bjorn Heijmer) en Michiel Schuppert als nummer 2 en 3. Oranje heeft ook haar tweede poule wedstrijd overtuigend gewonnen met 2-0 van Oostenrijk. Vanavond begint de 3e ronde van de poulewedstrijden en zullen de beslissingen vallen!

Paulette Willems pakt leiding na eerste ronde poulefase

De eerste ronde van de groepsfase van Euro2020 zit erop. Daarmee kunnen we ook de balans opmaken voor de tussenstand van de DEO EK poule. Daarin zien we dat “Pletje” van Paulette Willems bovenaan staat, gevolgd door Joris Waanders en Michiel Schuppert. Daaronder staat het allemaal nog redelijk dicht bij elkaar dus alles is nog mogelijk. Nederland speelde een goede wedstrijd tegen Oekraïne wat resulteerde in een fraaie 3-2 overwinning. Woensdag 16 juni start om 15 uur de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de groepsfase met Finland tegen Rusland.
Succes maar weer allemaal!

De kop is er af; 112 deelnemers aan DEO EK poule

De kop is er af. EURO2020 is begonnen. Afgelopen vrijdagavond was Italië in de openingswedstrijd tegen Turkije duidelijk een maatje te groot: 3-0. Maar liefst 112 deelnemers doen mee aan de DEO EK poule. Wat een super aantal! De eerste koplopers na vanavond zijn Hennie Vruggink en Gerrie Meerbeek. Zij wisten als enige twee de uitslag exact goed te voorspellen!
Is de eerste pap voor de spreekwoordelijke kinderen?? We wachten het af. Veel plezier allemaal tijdens het volgen van dit EK!
Hieronder de top 10 na de openingswedstrijd.
Vanaf nu volgt na de eerste volledige speelronde in alle poules een nieuwe tussenstand.

Eerder nieuwsbericht: Aantal deelnemers richting de 100!

De Oranje koorts is nu ook echt toegeslagen onder de DEO leden en aanhangers. Er hebben zich namelijk al bijna 100 deelnemers aangemeld voor onze DEO EK poule. Ook meedoen? Meld je dan nog snel aan via onderstaande gegevens en wellicht wordt jij de meestervoorspeller van het a.s. Europees kampioenschap voetbal!

Doe mee aan de DEO EK poule

Na 7 jaar doet het Nederlands Elftal eindelijk weer eens mee aan een eindronde van een toernooi.  Nu we zelf al meer dan een jaar niet meer in wedstrijdverband mogen voetballen en we er toch wat ‘competitie’ tegenaan willen gooien organiseren we de v.v. DEO EK Poule! Onder het motto meedoen is belangrijker dan winnen strijden we niet om grote prijzen maar zullen er wel voor de top 3 en de rode lantaarndrager kleine prijsjes beschikbaar gesteld worden.
De deelname aan deze v.v. DEO kleurt Oranje poule is geheel gratis en is bedoeld voor alle DEO leden en andere betrokkenen.
Wie mag zich na afloop kronen tot meestervoorspeller namens v.v. DEO?
Succes met het invullen van de voorspellingen!

Hieronder vind je alle instructies om mee te doen.

Hoe doe ik mee met de v.v. DEO EK poule?

1. Klik op onderstaande link:
v.v. DEO kleurt Oranje EK poule

2. Meld je aan of log in (als je al een Scorito account hebt)

3. Je speelt nu mee met de poule van Scorito en de v.v. DEO EK poule

4. Vul je voorspellingen in. Let op: je vult eerst de groepsfase in, als deze afgelopen is vul je de knock-out rondes in

Voorspelling fase 1: de groepsfase:

  • Je voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden (groep A t/m F);
  • Je kiest 4 topscorers voor de groepsfase;
  • Je voorspelt wie er Europees kampioen wordt.

De deadline voor je voorspelling voor fase 1 is: vrijdag 11 juni 21:00 uur.

Voorspelling fase 2: de knock-outfase:

  • Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden;
  • Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers.

De deadline voor je voorspelling voor fase 2 is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de betreffende ronde van de knock-outfase. Voor de achtste finale is de deadline bijvoorbeeld zaterdag 26 juni 18:00 uur.

De volledige spelregels en de puntentelling zijn te bekijken via de website en in de Scorito-app.

Wie van v.v. DEO laat de Oranje leeuw brullen en wordt meestervoorspeller?