ST DEO-VIOS B. MO17 voortvarend van start

Afgelopen maandag speelde ST. DEO-VIOS B. MO17 tegen Ruurlo MO17. Deze wedstrijd was eerder dit seizoen gestaakt wegens een zware blessure bij DEO speelster Nika.
De meiden van DEO-VIOS B., die sinds dit seizoen een samenwerking zijn aangegaan, stonden bij de hervatting van de wedstrijd met 0-1 voor en moesten nog bijna 30 minuten spelen in de eerste helft. Vanaf het fluitsignaal werd er meteen volop druk gezet werd het snel 0-2 en ook de 0-3 viel vrij snel. De meiden speelden erg goed en maakte het Ruurlo heel erg lastig. Toch viel vlak voor rust de 1-3, via een schermutseling voor de goal scoorde Ruurlo.
In de rust hebben Carmen en Yanaika duidelijke aanwijzingen gegeven hoe de 2e helft aangevangen moest worden.
Met 2 gastspelers van MO15 werd opnieuw volle bak gegeven. Dit resulteerde meteen in een doelpunt van Amber Bruggeman. Door een fout van Ruurlo keepster rolde bal onder haar door: 1-4. Ruurlo ging meer druk zetten en kregen ook de overhand op middenveld. Verdedigend stond DEO-VIOS goed en kon veel tegen houden. Via een van richting veranderde bal kwam Ruurlo op 2-4. Ruurlo ging 1 op 1 spelen waardoor er voor de DEO aanvalsters meer ruimte kwam. Opnieuw wist Amber in de laatste minuut de eindstand op 2-5 te brengen.
3 wedstrijden, 9 punten!
Volgend weekend uit naar nummer 2, Ulftse Boys/Etten.