De kop is er af!

Zo, de kop is er weer af! Onder leiding van Mick Hermsen is de DEO selectie dinsdagavond 1 augustus begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een korte bespreking in de kantine ging de nieuwe hoofdtrainer in samenwerking met Andre Voortman fanatiek met de jongens aan de slag. Het eerste luie vakantiezweet is er inmiddels wel uit. Jaime Lebbink zorgde voor enkele trainingsfoto’s en na afloop voor wat drankjes als kantinehulp.

Start voorbereiding DEO selectie

Onder leiding van nieuwbakken trainer Mick Hermsen is de DEO selectie op dinsdagavond 1 augustus begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met veel nieuwe, frisse, jonge jongens veelal overgekomen van JO19 zal één ieder zich graag in de kijker willen spelen voor een plekje in het eerste elftal komend seizoen. Hermsen liet weten heel veel zin te hebben om met deze jonge selectie stappen te gaan maken in de ontwikkeling en wat moois te gaan bouwen bij DEO.
De eerste oefenwedstrijd van DEO 1 staat gepland op zondag 13 augustus tegen Basteom.

Het Jan Meslandtoernooi staat gepland op zondag 20 augustus met naast DEO 1 ook Epse 1, HMC’17 1 en Ruurlo 2 als deelnemende verenigingen.

Jan Mesland toernooi

v.v. DEO maakt zich op voor het Jan Mesland toernooi.
De Jan Meslandbokaal is een jaarlijks wederkerend toernooi. Dit toernooi wordt altijd rond 19 augustus, de verjaardag van Jan Mesland, gehouden.
Dit jaar vindt het toernooi plaats op zondag 20 augustus 2023.
Jan zet zich al jarenlang in voor DEO en is sinds 21 mei 2011 Erelid van DEO. Nadat Jan na een periode van 18 jaar in 1996 aftrad als voorzitter, heeft het toenmalige bestuur besloten jaarlijks de Jan Meslandbokaal te organiseren.

De verenigingen die naast v.v. DEO aan deze editie deelnemen zijn SV Epse 1, HMC’21 1 en Ruurlo 2.

Wedstrijdschema Jan Mesland Bokaal 20 augustus 2023
11.00 – 11.45 uur:
Veld 1: HMC’17 1 – Ruurlo 2
Veld 2 : DEO 1 – SV Epse 1

12.05 – 12.50 uur:
Veld 2 Verliezer veld 1 – Verliezer veld 2
12.15 – 13.00 uur:
Veld 1 Winnaar veld 1- Winnaar veld 2

Aansluitend wordt de prijsuitreiking gedaan door Jan Mesland.

Bekerindeling bekend

De KNVB heeft de poules voor het bekertoernooi bekend gemaakt. In het weekend van 2 en 3 september start de strijd om de districtsbeker. Ook in de twee weekenden daarna zal DEO 1 om de beker strijden. DEO is ingeloot in een poule met BSC Unisson, VIOS Beltrum (beide 4e klasse) en FC ’t Centrum (vijfde klasse). Alleen de poulewinnaar bekert verder.
Hieronder de indeling:

Pittige competitie indeling DEO 1

De KNVB heeft de competitie-indeling voor de A-categorie bekend gemaakt. DEO 1 is wederom ingedeeld in 5B met daarbij de overige Berkellandse clubs op dit niveau. Onder meer zijn de degradenten uit de 4e klasse Neede, Rietmolen, Rekken, Meddo en KSV erbij gekomen. Ook is Erix, de club waar nieuwbakken DEO trainer Mick Hermsen de afgelopen seizoenen de scepter zwaaide, aan deze klasse toegevoegd.
Kortom pittige, maar leuke potjes in het verschiet!
De DEO selectie start op 1 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.