DEO organiseert Oranje (pannenkoeken) festival

UPDATE: 14 april 2021:

Wat loopt het super met de aanmeldingen voor het Oranjefestival van aanstaande zaterdag op sportpark Dijkhoek. We hebben inmiddels de opgaves binnen van alle voltallige DEO teams t/m JO12, een enkele individuele afmelding daargelaten! Daarnaast zijn er ook al veel aanmeldingen van niet leden, via de link www.knvb.nl/alsoranje. Via deze link kun je je nog steeds aanmelden als niet DEO lid.
Voetbal ontdekken bij jou in de buurt? Kom naar het Oranjefestival bij v.v. DEO !

Voor JO13 t/m JO19 is er die middag van 15:00 uur – 16:30 uur ook nog een mixtoernooi onder de noemer: Oranje Pannenkoeken festival, met nadien voor iedereen een lekkere pannenkoek.
Zo is de hele jeugdafdeling van DEO aanstaande zaterdag al volop in Oranje stemming en kunnen niet leden kennis maken met voetbal in de Dijkhoek #alsoranje

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert DEO op zaterdag 17 april een uniek Oranjefestival op sportpark Dijkhoek

Oranjefestival

DEO werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!
Wat houdt Oranjefestival in: 
– Veel gezelligheid voor Jeugd t/m O12
– Kom in Oranje tenue!
– Ook voor niet leden> dus neem je vriendje of vriendinnetje mee
– We gaan dribbelen als Georginio, mikken als Danielle, passen als Jacky, scoren als Vivianne, spelen als Frenkie en schieten als Memphis.
– Minipups, O7/O8/O9 van 10:00 uur – 11:30 uur.
– O10/O11/O12 van 12:30 uur – 14:00 uur

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Als je geen lid bent van DEO kijk je op het platform www.knvb.nl/alsoranje. Daar staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op DEO komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit DEO volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met DEO contact opnemen. Dit kan via info@vvdeo.nl of via onze contactpersoon Raban Ernst 06-14846244 of via www.vvdeo.nl.

Geen lid van DEO? Schrijf je dan in rechtstreeks via deze link: ORANJEFESTIVAL BIJ DEO