28 november 2023

DEO Moaten maken keuzes voor bestedingsdoelen

Afgelopen vrijdag hielden de DEO Moaten hun jaarlijkse bijeenkomst.
Onder het genot van een hapje en een drankje werden voorstellen gedaan voor de besteding van het beschikbare inleggeld. De Moaten beslisten vervolgens gezamenlijk aan welke doelen het geld wordt besteed.
Hierbij is besloten tot:
• het aanschaffen van nieuwe of tweedehands banken / stoelen in de loungehoek / kinderhoek (onder de nieuwe televisie),
• het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands tafeltennistafel, én:
• tot het (laten) maken van een plankje aan de muur van de kleedkamers / opslagruimte ter hoogte van waar de minipups trainen (voor het kunnen plaatsen van bekertjes drinken voor de minipups en/of hun ouders).
Dit zijn relatief kleine investeringen.
Daarnaast willen de DEO Moaten één of meerdere van de onderstaande investeringen mogelijk maken, maar is op dit moment niet duidelijk / inzichtelijk of deze mogelijk zijn en/of om welke kosten hiermee gemoeid zijn. Dit zijn:
• Het bekijken van de mogelijkheden voor een andere indeling van de kantine / bar. Hierbij zal o.a. gekeken worden naar onderwerpen, zoals de koeling en de opslag van de emballage / oud papier. Maar ook de situatie van de opslag in de kelder en het huidige gebruik van de steile trap is belangrijk en zal hierin worden meegenomen.
• Het bekijken van de mogelijkheden voor het plaatsen van zitbankjes / stoeltjes langs de velden.
• Het verder uitwerken van de plannen voor het welkomst-/entreebord.
De bovenstaande plannen zullen dus worden uitgewerkt inclusief een opgave van de kosten, die deze investeringen met zich mee zullen brengen. Hiervoor wordt een aantal maanden uitgetrokken.
Tijdens een bijeenkomst op vrijdag 3 mei ’24, zullen deze plannen met de bijbehorende kosten worden gepresenteerd. Vervolgens zal op deze avond de keuze worden gemaakt voor welke investering(en) de DEO Moaten kiezen.
Iedereen die DEO een warm hart toedraagt kan Moat worden. Ouders, spelende leden of gewoon fan van DEO.
Ook DEO Moat worden? Klik op de onderstaande link op de website voor meer info.