25 maart 2022

DEO Moaten houden jaarlijkse bijeenkomst

De DEO Moaten bestaan al bijna 12½ jaar. Gezamenlijk hebben zij de vereniging in al die jaren voor bijna € 50.000,- aan investeringen geschonken!
Vrijdag 25 maart hielden de DEO Moaten weer hun jaarlijkse bijeenkomst.
Onder het genot van een hapje en een drankje werden voorstellen gedaan voor de besteding van het beschikbare inleggeld. De Moaten beslisten vervolgens samen aan welke voorstellen het geld wordt besteed. Drie mooie projecten kregen veel stemmen en de voorkeur om deze nader te gaan uitwerken.

Drie nieuwe investeringsprojecten

De investeringen van 2020 en 2021 werden geëvalueerd en de keuze destijds voor de aanschaf van een beamer met elektrische bediening werd goedgekeurd. Nadat alle ingediende voorstellen voor 2022 werden besproken zijn er de volgende 3 nieuwe investeringsprojecten uitgekomen, te weten:
1) de aanschaf van een nieuwe grotere TV in de kantine
2) het realiseren van een welkomstbord/boog bij de entree en
3) het uitbreiden van het buitenterras.

Er werden per project verschillende commissies samengesteld en ook is er nog gesproken over een feestavond op 1 juli a.s., ter ere van het 12½ jarig bestaan van de Moaten.
Mooi om te vermelden is dat er zich na de vergadering al 8 nieuwe Moaten hebben aangemeld, voornamelijk jongens uit de selectie!

Iedereen die DEO een warm hart toedraagt kan Moat worden. Ouders, spelende leden of gewoon fan van DEO.
Ook DEO Moat worden? Kijk op https://vvdeo.nl/sponsoren/deo-moaten/.