DEO MO15 sluit Regiocup fantastisch af

De meiden van MO15 hebben de Regiocup fantastisch afgesloten door alle 4 wedstrijden te winnen: 1 tegen doelpunt en 25 gemaakt.
Gisteren de laatste wedstrijd gespeeld tegen Grol MO15. Met hoge temperaturen werd er aan de wedstrijd begonnen en dit zorgde ervoor dat de meiden na 2 minuten meteen op 0-1 kwamen door Lize. De dames hadden de wedstrijd volledig onder controle en dit zorgde met doelpunten van Nika en Marlies voor een 0-3 ruststand. Na verkoeling te hebben gezocht onder de bomen werd aan de 2e helft begonnen. Ook hier hadden DEO de complete regie in handen. Ze liepen uit naar een 0-7 eindstand door nog 2 doelpunten van Lize en Nika en Marlies maakten de reeks vol.
Nu lekker vakantie en in augustus met deze meiden door naar MO17. Na de wedstrijd gezamenlijk afgesloten bij het Vierspan en afscheid genomen van Roeline en Natasja die als speelster en leidster stoppen. Een apart seizoen maar toch genoten van iedereen!

MO17 sluit seizoen af met gezellig samenzijn

Afgelopen zaterdag was ook voor DEO MO17 de laatste wedstrijd van de Regiocup. Hoewel de prestaties niet allemaal even goed waren, ontbrak het aan gezelligheid niks bij dit meidenteam. Daarom hebben ze gister met het team en leiders een gezamenlijke seizoensafsluiting gedaan!
De dames kijken uit naar een nieuw seizoen, en zien altijd graag nieuwe gezichten. Dus denk je nu: het lijkt mij wel leuk om samen met dit gezellige team een balletje te trappen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@vvdeo.nl, en misschien tot volgend seizoen!