WK voetbal in Qatar

Het speelschema voor het WK 2022 is bekend. Alle data en tijden zijn definitief. Het grootste verschil met vorige edities van het WK voetbal is dat het WK 2022 in Qatar in de winter gespeeld wordt. Belangrijke data zijn die van de openingswedstrijd (20 november 2022) tussen Qatar en Ecuador en de datum van de finale (18 december 2022).
De loting heeft bepaald dat Nederland in Poule A zit, samen met gastland Qatar, Senegal en Ecuador. Het Nederlands elftal speelt op maandag 21 november om 17.00 uur zijn eerste wedstrijd op het WK tegen Senegal.

Doe mee aan de DEO WK-poule

Na het grote succes van de DEO EK-poule in 2021, met winnaar Daan Philippens als ‘meestervoorspeller’, gaan we dit jaar een DEO WK-poule organiseren. Deze Scorito DEO subleague is voor iedereen met een connectie op enig gebied met DEO: leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren, Moaten, vrienden etc.
Scorito biedt ons de beste WK-poule om samen met je teamgenoten en vrienden te spelen. Ook als je geen grote voetbalkenner bent, kun je eenvoudig meespelen aan de DEO WK-poule!

Al ruim 80 aanmeldingen

Veel DEO mensen gaan de strijd aan met teamgenoten en vrienden ⚔️
Voorspel en wordt de koning(in) van onze unieke DEO WK-Poule 👑
Er hebben zich momenteel al ruim 80 voorspellers aangemeld!
Klik hieronder op de link om je direct aan te melden.👇

Voorspel de wedstrijd per fase

Het spel bestaat uit 5 fases (groepsfase + 4 finalerondes), waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Groei jij in het toernooi?

Kies je topscorers

Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).

Versla je teamgenoten en vrienden

De WK-poule wordt extra leuk als je samen speelt met je teamgenoten van DEO.  Wie van ons kroont zich tot de absolute WK-Koning van v.v. DEO?

Prijzen

‘Meedoen met en bij DEO is uiteraard belangrijker dan winnen’!

Toch hebben we een drietal DEO merchandise prijsjes klaarliggen, voor de drie beste voorspellers van de DEO poule.

1e prijs: DEO jubileum sjaal
2e prijs: DEO mini-dress
3e prijs: DEO zonnebril