25 oktober 2021

DEO lijdt forse nederlaag tegen Erix: 1-5

DEO heeft gisteren een dikke nederlaag geleden tegen Erix uit Lievelde: 1-5. Het team van Dennis Arentsen begon slap en keek al snel tegen een grote achterstand aan bij rust (0-3). Na de pauze probeerden ze zich nog terug te knokken in de wedstrijd maar toen de 0-4 viel was de wedstrijd gespeeld. Ondanks het verlies genoten Jille en Brent als pupil van de week van de voetbalmiddag en na afloop kregen beide een bal met handtekeningen van de DEO spelers en begeleiding.
Volgende week wacht hekkensluiter Westendorp, wederom in een thuiswedstrijd.

Pupil van de week sponsor gezocht

Zondag a.s. speelde DEO 1 thuis tegen Erix uit Lievelde. We zijn ook weer begonnen met de kennismaking van onze jeugd met de mannen van het eerste elftal, middels de “Pupil van de week”. Deze wedstrijd waren dus Jillle Vosman en Brent Langenkamp van JO10-2 aan de beurt. Zij kregen een inkijkje bij de spelers en technische staf in de voorbereiding op de wedstrijd en mochten tussen de wisselspelers op de bank plaatsnemen. Ondanks de nederlaag genoten ze met volle teugen.
We zijn nog op zoek naar een sponsor voor de pupil van de week. Uw bedrijf of instelling om de week zichtbaar op de DEO socials en genoemd op dit affiche? Mail naar sponsor@vvdeo.nl voor de mogelijkheden.