DEO JO19 wint oefenwedstrijd van v.v. Albatross: 0-4

Zaterdag 21 augustus werd door DEO JO19 de 2e oefenwedstrijd in de voorbereiding afgewerkt tegen de leeftijdsgenoten van eerste klasser V.V. Albatross in Ugchelen. Om 13:00 uur werd er afgetrapt op een perfecte grasmat.
Op voorhand was rekening gehouden met tegenstander van formaat. Mede door de voorbereiding die al enkele weken geleden van start was gegaan door Albatross. Marcel Platje koos voor dezelfde speelwijze als vorige in de 2e helft tegen Veluwezoom.
DEO speelde in de 1e helft voortdurend op balbezit en er was al een duidelijk verschil met vorige week. Door het goede positie spel luidde dit al vele kansen in, in de 1e helft.
De ruststand was 0-1 voor tricolores!!!!!
In de 2e helft kon Albatross eigenlijk niet veel meer dan tegenhouden en liep DEO uit naar een simpele 0-4 overwinning via doelpunten van Stan Tragter 2x, Desley Obbink en Jason Haverkamp.
Marcel Platje zag veel goede dingen die al weer beter gingen dan afgelopen week.
Platje: “We zijn in de voorbereiding duidelijk aan het werken naar een bepaalde manier van spelen. Dominant , veel in balbezit zijn en zoveel mogelijk op de helft van de tegenstander. We gaan aankomende week weer verder waar wij vanmiddag gebleven zijn.”