24-26 juni 2022

DEO jeugdteams sluiten seizoen af met kamp of teamuitje

JO12, MO13 en JO13:

Het kamp voor de vijf teams van DEO JO12, JO13 en MO13 van afgelopen weekend zit er weer op. Wat was het geweldig! Maar liefst 70 jongens en meiden meldden zich vrijdagavond op sportpark Dijkhoek en kregen nadat de slaapplekken werden ingericht, eerst patat met een snack. Daarna volgde een bingo met mooie prijzen die gesponsord waren door vele Borculose ondernemers. In de avond werd er in het bos een next-level spooktocht gehouden waarbij niet iedereen het droog hield… Op zaterdag werd er traditioneel gestart met een knakworstontbijt en daarna was het tijd voor een botenrace in het Galgenveld. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ waar totaal, met ouders, 140 man van genoot.
Al met al een mooie afsluiter van een geweldig voetbalseizoen!

JO15-1 en 2:
Ook de jongens van JO15-1 en 2 hadden afgelopen weekend een uitje ter afsluiting van het seizoen. Zaterdag gingen ze eerst het bos van het Galgenveld in om rond het openluchttheater te lasergamen. Daarna werd er bij Buitencentrum Kerkemeijer een potje voetvolley gespeeld waarna middels een BBQ de geslaagde dag werd afgesloten.

MO17:
Voor de meiden van DEO MO17 zit sinds dit weekend het seizoen er ook op. Afgelopen zaterdag is er nog deel genomen aan een toernooi bij Concordia Wehl en daar werd een verdiende 2e plaats behaald. Dit werd samen gedaan met 3 gastspelers van Vios Beltrum. ’s Avonds is onder het genot van een heerlijke BBQ een fantastisch seizoen afgesloten met als hoogtepunt natuurlijk het kampioenschap. Dick en Michiel hebben afscheid genomen als leider en Nanette zal aankomend seizoen te bewonderen zijn in Dames 1. Nu lekker genieten van de vakantie en volgend seizoen weer met zijn allen knallen!