15 april 2023

DEO introduceert mascotte beer bij kennismakingstraining

Afgelopen zaterdagochtend vond er een kennismakingstraining voor kinderen van 2-5 jaar plaats bij v.v. DEO.
Onder leiding van trainster Rianne en met hulp van Sander, Bert en 3 jeugdspelers als assistenten waren er wederom veel kinderen aanwezig bij hun (eerste) kennismaking met voetbal. Met een kop koffie voor de aanwezige (groot)ouders en ranja en een snoepje voor de kids in de pauze was dit echt een familieuitje voor het hele gezin. In drie groepjes legden de kids spelenderwijs een parcours af bestaande uit verschillende onderdelen, uiteraard allemaal met de bal.
Vol enthousiasme werd er door alle aanwezigen aan meegedaan. Moe maar voldaan keerde iedereen huiswaarts.

Verzin een originele naam voor de DEO mascotte

Na de pauze kwam er ineens een heuse DEO mascotte het veld op lopen. Deze grote knuffelbeer genoot veel aandacht van de aanwezige kids waar anderen toch soms eerst even de kat uit de boom keken…Toen bleek dat trainster Rianne zelf in het berenpak zat was bij iedereen de spanning snel weg.
Helpen jullie deze DEO mascotte aan een originele naam? Vul dan, in onderstaand document, jou verzonnen naam in met daarbij enkele extra gegevens. De meest originele/leukste naam wordt dan op zaterdagmiddag 6 mei bekendgemaakt tijdens de kinderjubileum middag op sportpark Dijkhoek. Degene met de origineelste naam wint een leuk DEO prijzen pakketje!